Se større bilde

Rock `n` Roll Kjole Karnevalskostyme

first_saleprice.value: 27920
first_price.value: 47920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 7
selected_index: 0
349,- 599,-
Velg variant:
Vis størrelseguide

Produktinformasjon

I denne bedårende kjolen kan man ikke gjøre annet enn å ønske seg sommer året rundt, gjerne med vind i håret i en cabriolet på vei til stranden. Kjolen er mønstret med kirsebær og passer perfekt dersom du vil ha en litt rockete stil på karnevalet. Passer for all del også om sommeren på vei til stranden, i en cabriolet, med vinden i håret! 

Rock `n` Roll Kjole Karnevalskostyme inneholder en lyserosa kjole av polyester med kirsebærmønster. Finnes i størrelsene X-Small (34), Small (36), Small/Medium (38), Medium (40), Medium/Large (42), Large (44), Large/X-Large (46) og X-Large (48). Sko og tilbehør er ikke inkludert.

  • Størrelse: X-Small (34), Small (36), Small/Medium (38), Medium (40), Medium/Large (42), Large (44), Large/X-Large (46), X-Large (48)
  • Materiale: Polyester
  • Inkl. kjole
  • Sko og tilbehør er ikke inkludert

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen59116 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle