rock-roll-klanning-maskeraddrakt-1

Rock `n` Roll Kjole Karnevalskostyme

549,-

Velg variant:

Vis størrelseguide
 • Laura
  for 1 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  0 av 4 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

I denne bedårende kjolen kan man ikke gjøre annet enn å ønske seg sommer året rundt, gjerne med vind i håret i en cabriolet på vei til stranden. Kjolen er mønstret med kirsebær og passer perfekt dersom du vil ha en litt rockete stil på karnevalet. Passer for all del også om sommeren på vei til stranden, i en cabriolet, med vinden i håret! 

Rock `n` Roll Kjole Karnevalskostyme inneholder en lyserosa kjole av polyester med kirsebærmønster. Finnes i størrelsene X-Small (34), Small (36), Small/Medium (38), Medium (40), Medium/Large (42), Large (44), Large/X-Large (46) og X-Large (48). Sko og tilbehør er ikke inkludert.

 • Størrelse: X-Small (34), Small (36), Small/Medium (38), Medium (40), Medium/Large (42), Large (44), Large/X-Large (46), X-Large (48)
 • Materiale: Polyester
 • Inkl. kjole
 • Sko og tilbehør er ikke inkludert