refreshers-stick-storpack-75370-1

Refreshers Stick Stor pakning

15,-

Velg variant:

Vis innhold
 • Rebekka
  for 1 dag siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Ida Merethe
  for 6 måneder siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  0 av 1 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Yummie yummie in my tummie! Er du en godterigris som elsker syrlig og friskt godteri? Da er det bare å slå til med klassiske Refreshers Stick! Det beste er at de selges i stor pakning og vil garantert drøyes til det er tomt! Så, det er bare å hive i deg!! 

Refreshers Stick Stor pakning selges i kartong på 36-pakninger og  inneholder seigt og uimotståelig godteri med frisk sitronsmak. 

Ingredienser: Sukker, glukosesirup, veg.olje (palmeolje, palmekjerneolje), syrer: sitronsyre; stearinsyre, modifisert stivelse, glyserin, hydrolysert soyaprotein, emulgeringsmiddel: glyserol monostearat; klumpforebyggende middel: magnesiumkarbonat; magnesiumstearat. Smak-fargestoff: Lutein.

Forandringer i produktets innhold kan skje. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalforpakningen. Vennligst kontakt vår kundeservice ved spørsmål. Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp dersom ingenting annet er oppgitt.