Plastkopper

Har det slått deg at plastkopper signaliserer fest enda mer enn vanlige glass gjør? Det er som om man bare vet at dette kommer til å bli en vill og festlig affære med mye tjo og hei!

Siden vi elsker fest, har vi lastet opp med plastkopper som passer til alt fra barnebursdager til studentfesten og nyttårsgallaen. Velg mellom forskjellige størrelser, farger og motiver for å finne det som passer best til arrangementet ditt. Her er noen av våre favorittfester der vi alltid bruker plastkopper:

Plastkopper til barnebursdagen – Barnebursdager har en tendens til å være synonyme med sølte saftglass, kakerester overalt og klissete gulv. For å gjøre det litt enklere for deg selv, og for å kunne rydde opp etter uhell så raskt som mulig, anbefaler vi engangsartikler som plastkopper. Våre kommer pent dekorert med populære barnemotiver, som ulike tegneseriefigurer, dyr eller yrker.

Plastkopper til hjemmefesten – Skal foreldrene dine bort neste helg, og du vil arrangere en ekte American-High-School-hjemmefest? Da trenger du røde og blå plastkopper som rommer en hel øl eller rikelig med punsj. Rydd vekk alle malerier og vaser, du vet at ekte hjemmefester slutter med Beer Pong på kjøkkenbordet og plastkopper i hver krik og krok.

Plastkopper til drop-in – Hvis du skal ha et drop-in-arrangement, også kjent som «åpent hus», for å feire 17. mai, konfirmanden eller 40-årsjubileet, er det praktisk å bruke stilige plastkopper. Vanligvis kommer så mange gjester at de vanlige glassene dine ikke strekker til, med mindre du vil tilbringe halvparten av tiden i oppvasken. Ensfargede plastkopper er dekorative og bidrar til feststemningen, velg en farge som passer for anledningen – eller gå for hovedpersonens favorittfarge.

Plastkopper til nyttårsfesten – På nyttårsaften eller andre større og litt mer glamorøse fester kan det være morsomt å velge plastkopper fra vårt mer elegante utvalg. Her kan det passe godt med plastkopper i gull eller sølv, eller noen med en passende tekst. Match plastkoppene med andre dekorasjoner for å skape skikkelig Instagramvennlige omgivelser!

Plastkopper til arbeidsplassen – Livet er en fest, så ta med deg festen på jobb! Hvorfor skal alle vanndispensere være utstyrt med superkjedelige hvite eller gjennomsiktige plastkopper? Muntre opp både kunder og ansatte ved å velge plastkopper med morsomme motiver eller glade farger, det er noe alle kommer til å like. Pluss at dere ikke trenger å henge opp sinte post-it-lapper på pauserommet om at «moren din ikke jobber her»!

Solide plastkopper – Selv de tynnere plastkoppene er mer solide og varer lenger enn pappkopper. Hvis du kjøper klistremerker til krusene, eller legger frem en god tusj, kan alle skrive navnet sitt på plastkoppen og bruke den samme hele kvelden. Vi har også slitesterke plastkopper som kan vaskes. Du kan velge mellom flere forskjellige hardplastkopper som passer for alle små som akkurat har lært seg å drikke fra vanlige glass, eller litt eldre barn som har en bestemt tegneseriefigur som sin favoritt. Du vil også finne plastkopper med lokk som holder drikken din enten varm eller kald, avhengig av hva du vil ha med deg nettopp den dagen!

Kjøp plastkoppene dine fra PartyKing, så vet du at du får dem til en god pris. Hos oss finner du alt du trenger for å matche andre dekorasjoner med de utvalgte plastkoppene dine. Server drinker med stil på neste fest!
Les mer