vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo

Pistoler og Gevær

Lekepistoler hører med når barn er i en viss alder. Vannpistoler er for eksempel uslåelige for lek, plasking og latter ute på varme sommerdager. Er det noen i familien som skyter raskere enn sin egen skygge, som den populære karakteren Lucky Luke? Da gjelder det å gønne på med noen heftige lekepistoler i cowboystil!
Her på PartyKing finner du det meste når det gjelder lekevåpen. Lekepistoler kan også være et perfekt tilbehør til et karnevalskostyme for både voksne og barn. Lekepistoler er kule, men lekegevær har litt ekstra effekt i og med at de er større og brukes med begge hender. Dette forbedrer sikten og lar deg treffe midt i blinken på mål som befinner seg langt unna. Det er derfor minijegere alltid bruker lekegevær.
Vi har også lekegevær i automatisk modell og andre litt mer spesielle varianter. Lekepistoler er en favoritt blant både store og små, og her på PartyKing finner du passende lekerevolvere og lekegevær til cowboyer, pirater og moderne politifolk. Bare velg basert på hva slags lek som er mest populær hjemme hos deg.
Du vil også finne lekepistoler med stilige hylster. Et hylster er ikke bare et stilig tilbehør, men også praktisk fordi leketøyspistolene ikke må holdes i hånden hele tiden. Risikoen for å miste lekepistolene reduseres også hvis du har et hylster.
Mange av våre leketøysrevolvere og lekevåpen har mekanismer som gjør at det smeller litt, eller at noe skytes ut når avtrekkeren trykkes inn. En klassisk kruttlappistol har også fordelen at det lukter krutt når den avfyres. Det gir en sterkere helhetsopplevelse. Vi har også lekepistoler og lekegevær med innebygd LED-belysning som simulerer stikkflammen på en svært effektiv måte!
Selvfølgelig er alle lekepistoler og lekegevær du kan kjøpe fra oss nøye testede og helt ufarlige. Lekepistoler bør ikke smelle høyere enn at de kan brukes innendørs, uten at noen må holde seg for ørene. Unntaket er kruttlappistolene våre, de lager litt mer lyd og er kanskje best egnet utendørs – og kanskje i kombinasjon med ørepropper.
Det kan ha en positiv effekt å bearbeide ulike opplevelser gjennom lek. Det finnes ingen forskning som støtter påstanden om at det å leke med lekevåpen kan ha en skadelig effekt på barn. Skyting med lekepistol og lekegevær er heller ikke noe barn nødvendigvis forbinder med noe voldelig. Hvis de gjør det, er det på samme nivå som å ha putekrig. Instruer barna om ikke å sikte på noen som ikke er med på leken, og presiser at de aldri må leke med lekepistoler eller lekegevær med et realistisk utseende utenfor hjemmet.
Enten det er du selv som vil leke macho eller det er barna som drømmer om å bli politi, vil du finne den perfekte lekepistolen hos oss. Lekevåpen stimulerer til lek og fantasi om svunne tider da cowboyer og indianere møttes for første gang. Forbered dere på spennende lek og moro av den gamle skolen!
Les mer