Se full beskrivelse

Påskegodteri & Påskeegg

Visste du at tradisjonen med å dele ut påskeegg fylt med godteri varierer fra by til by? I visse deler av landet valgte man å dele ut påskegodteri på skjærtorsdag, mens andre gjorde det på påskeaften. Det var først på 80-tallet at smågodt (i løsvekt) ble introdusert som påskegodt i Norge, og omtrent samtidig ble påskeharen populær. Påskekyllinger og egg hadde allerede vært forbundet med påsken i flere hundre år. Tilfeldighet? We do not think so! Våren sies å være gjenfødelsens tid, og dette ble i eldre tider feiret ved at de fleste familier la ut eller ga bort fargeglade egg, da egg symboliserer nettopp gjenfødelse. Alt dette ble til en full påskepakke sammen med haren og introduksjonen av godteriet, og er altså grunnen til at vi i dag – i 2020 – gir bort påskeegg fylt med godteri. Så når du får påskeegg kan du tenke på at det symboliserer gjenfødelse, ettersom våren snart er i anmarsj!

I påsken er det jo bare et must å ha minst et par (hundre) kilo godteri stående fremme. Alt slags godteri fungerer godt; det kan for eksempel være konfekt & sjokolade i fleng og i ulike former, surt og salt godteri samt smågodt. Det blir ekstra morsomt om for eksempel påskeharene laget av sjokolade står fremme i sin vakre folieinnpakning til i hvert fall påskeaften, mens smågodtet i selve påskeegget spises opp raskt. Det finnes liksom ingen riktig eller gal måte å gjøre det på når man kombinerer påske med godteri, da kan man faktisk spise hva som helst, når som helst og hvordan som helst. Ikke sant?

Er du ute etter litt deilig snop å legge i skålen i stua eller er du ute etter smågodt som du kan fylle barnebarnas påskeegg med? Eller kanskje du bare er ute etter påskeegget i seg selv? Uansett hva du ser etter, finner du alt du kan tenke deg hos oss i Partyking. Her har vi nemlig påskeegg i alle mulige størrelser, og da mener vi virkelig ALLE MULIGE størrelser. Her finner du også godteri som er lite, middels og stort. Godteri som smaker sjokolade, godteri som smaker salt og godteri som smaker surt. Vi har også lakris og sjokolade som er formet som egg og godteri som kommer i skikkelige farger, det vil si ”pååååååskeaktige” farger. Godteriet du finner hos oss egner seg like godt til å sitte og proppe i seg selv som til å spare og legge i påskeegget til barna og barnebarna. Vi tror man trygt kan si at vi har den perfekte kombinasjonen for å gjøre både barn, voksne og godt voksne fornøyde!

Ja da, vi forstår at det ikke alltid er kjempeenkelt å vite hvilket godteri man skal kjøpe for å gjøre hele klanen fornøyd, og akkurat derfor har vi tatt fram en liten ”instruksjonsanvisning” du kan lese nedenfor, noe vi håper kan kunne hjelpe deg når du sitter her med ditt utrolig vanskelige valg – hvilket godteri du skal velge. Er du ute etter godteri som gjør fatter’n fornøyd når han kommer innom hytta til påske? Hva med påskeegg med sjokoladesmak? Det er en type snop alle pappaer liker, og da mener vi virkelig ALLE! Hvorfor, tja, det vet vi ikke, men sjokoladeeggene glir ned hver eneste dag iallfall! Er det mormor og morfar som skal en tur innom? Da er det veldig viktig at du har fremme godteri som er lett å tygge, som bringebærgelé og lakrisbåter. Dette godteriet er veldig gammeldags og kommer til å leve videre i hundre år til, uten tvil! Er det den lille kusina di som kommer på besøk? Da har vi én ting å si: KINDEREGG! Kinderegg er et trygt valg når det kommer barn på besøk til påske. Det er jo ikke så rart, med tanke på at 1. Egget kommer med en herlig smak av sjokolade, og 2. Det gjemmer seg en morsom, liten leke inni egget. Vi må nesten påstå at kinderegg er det mest påskete som finnes for barn. Og til slutt, er det mutter’n og hennes trøblete nye kjæreste som kommer for å feire påske med dere? Ingen fare, en eske med sjokoladepraliner med teksten ”God påske” kommer til å fungere 100 %. Da viser du iallfall at du har tenkt på henne, og hvilken mor liker ikke konfekt & sjokolade, liksom?

Så, uansett om du er ute etter godteri for å gjøre mormor og morfar, mamma, pappa eller søskenbarnet ditt fornøyd, finner du det garantert hos oss i Partyking, også kjent som Påskeking i april. Her finner du alt fra påske-must-haves til Kinderegg, surt og søtt godteri, rart godteri, eggeformet godteri og kylling-godteri. Ingen påske uten påskegodteri og egg fra Partyking! Vi har også alt du noensinne selv har drømt om å få i påskeegget, så vi får vel håpe for din skyld at noen tenker i samme baner som deg; det vil si å handle inn påskegodteriet fra Partyking!

Velkommen på skattejakt etter påskeegg og påskegodterier online hos oss i Påskeking – raskt, praktisk og rimelig!

Filter

Show 62 produkter
castle