Til toppen
Se større bilde

Party-Ølglass

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 7920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 14
selected_index: 0
99,-
Velg variant:

Produktinformasjon

Hvor ofte får du egentlig muligheten til å kjøpe en dings som fungerer både som ølglass og selskapsspill? Ikke særlig ofte, ville jeg tro, det er derfor du trenger dette glasset … NÅ! Et ordentlig gøyalt ølglass med et morsomt spill på seg. I dette spillet sitter du og vennene dine med fulle ølglass rundt et bord, så spinner dere på pila etter tur og ser hvem som blir tvunget til å drikke opp halve glasset i én slurk eller om turen går til spilleren ved siden av.

Party-Ølglass leveres enkeltvis og fungerer både som ølglass og selskapsspill. Glasset er ca. 14,5 x 8,5 cm og er laget av et plast- og glassmateriale. For å spille må dere være minst to personer, og dere velger selv om der skal ha alkoholholdig drikke i glasset eller ikke. Et spill som garantert fremkaller latter i store mengder.

  • Materiale: glass/plast
  • Mål: 14,5 x 8,5 cm
  • Antall: 1-pakning (enkeltvis)
  • Skal kun vaskes for hånd

Tagger

KOMMENTARER
HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen51998 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle