uppblasbar-anden-alladin-maskeraddrakt-1

Oppblåsbar Ånden Aladdin Karnevalsdrakt

899,-

Velg variant:

Vis størrelseguide

Tilbehør

Kundebilder

Bakåtpil
Framåtpil

Ønsker du at bildene dine skal vises her?

Produktinformasjon

Her har du en ordentlig festlig og oppblåsbar (!) versjon av Disneys rappkjeftede Ånd! Genie, som han kalles på engelsk, har alltid noe å si om hva det enn måtte være, og han er en av de mest underholdende karakterene i den klassiske filmen. Hvis du er litt klovnete av deg og har god sans for humor, er dette artige kostymet noe for deg! Ved hjelp av en smart, batteridrevet anretning blåser du opp overdelen til Genies bredskuldrede proporsjoner.

Oppblåsbar Ånden Aladdin Karnevalsdrakt inkluderer en oppblåsbar overdel, haremsbukser og en maske. Fakta:
 • Overdelen er sydd av et tynt stoff og er blå med gullfargede bånd ytterst på ermene. I halsen og enden av ermene er det tynne, elastiske strikker, og i ryggen er det en skjult glidelås og skjulte borrelåser for enkel påkledning. Nederst er det skjult snøring som kan justeres etter behov. Trøyen blåses opp ved hjelp av en skjult anretning på innsiden av stoffet, og luften slippes ut gjennom en stor, justerbar ventil. Anretningen går på 4 AA-batterier (ikke inkludert). Merk at du må ha en liten stjerneskrutrekker for å åpne og lukke dekselet til batteriholderen. 
 • Haremsbuksene er skinnende mørkeblå med et bredt, rødt bånd i livet som har en bred strikk bak. Nederst på beina er det smale strikker for god passform. 
 • Masken er laget av hard skumgummi med hull til øynene og detaljer i blått, hvitt, svart, gull og rosa. Den har en svart strikk som dras rundt hodet og lukkes ved hjelp av en borrelås. 
 • Sko er ikke inkludert. Fullfør gjerne kostymet med et par som ligner de på bildet for et komplett antrekk.

Kommer i størrelsen: Standard.
 • Kjetil A.
  for 3 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  1 av 2 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Helena
  for 3 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Jätteperfekt. Min son 12 år helnöjd. Blev disneyfavorit på festen! Sydde in ärmslutet på symaskin så att luften inte pyste ut. Och byxorna sydde jag in en decimeter på varje sida i midjan. Skulle nog ha funkat att sätta säkerhetsnål också. Men det var en jättefin och rolig dräkt. Min son är smal och ca 150 cm. Och dräkten är avsedd för vuxen. Men den blev perfekt på honom och tog ca 5 minuter att ändra. Rekommenderas verkligen.
  3 av 4 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Anni
  for 4 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Super. Også til en kvinde
  1 av 3 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0