Se større bilde

OLW Dipmix Chili Cream Cheese

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 1304
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
15,-

Produkt observasjon

Beklager, dette produktet er midlertidig utsolgt hos oss. Skriv inn din kontaktinformasjon nedenfor og vi vil kontakte deg når varen er tilbake på lager
Velg variant:
Vis innhold

Produktinformasjon

Når man ikke trodde at chipsen kunde bli bedre, kom denne dippen og motbeviste det! Med et sting av chili er denne dippen perfekt for den som liker at det brenner litt på tungen, og kremosten runder av dippen og gir den en fullendt myk smak. 

OLW Dipmix Chili Cream Cheese er en dipmiks som blandes med rømme eller lignende for å lage en dipp med smak av chili og kremost. Dippen passer til chips og middagsretter. Selges enkeltvis i pakke på 24 g.

Ingredienser: sukker, salt, MYSEPULVER (fra MELK), MELKEPULVER, modifisert stivelse, paprika, tomat, løk, gjærekstrakt, chilipepper, hvitløk, YOGHURTPULVER, cayennepepper, surhetsregulerende middel (melkesyre, sitronsyre), jalapeño, krydder, aroma, paprikaekstrakt. Forandringer i produktets innhold kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalemballasjen. Ved spørsmål, kontakt vår kundeservice.
Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp om ikke annet er angitt.

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen69661 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle