vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo

Nyttårsoppdekking

Hummer, champagne, luksuriøse desserter og rekestykker – nyttårsaften er dagen da vi alle slår på stortrommen. Men for all del, ikke glem nyttårsborddekkingen! Når du har slitt ved komfyren hele dagen, ønsker du selvfølgelig også å presentere den luksuriøse middagen på best mulig måte. Noe du enkelt kan gjøre med vårt fine tilbehør tilpasset nyttårsoppdekking!

Møt det nye året med pomp og prakt!


Her finner du alt fra sølv- eller gullfargede duker til partypinner å sette i drinkene, men også isfakler og konfettikanoner til å smelle av på tolvslaget. Kanskje du har blitt invitert til en stor nyttårsfest? Da vil du nok unngå å ta oppvasken dagen etter, en dag da du definitivt heller vil ligge på sofaen og spise pizza. Et tips er å kjøpe hjem stilige og nyttårsinspirerte engangsartikler!

Skål med champagneglass


Vi tar selvfølgelig imot det nye året med glede og noe sprudlende i hånden! Derfor kan det være nødvendig å kunne tilby et glass champagne til gjestene dine. For de av dere som ikke vil ta sjansen på at de pene krystallglassene dine knuses, er våre champagneglass i plast et mye tryggere alternativ. Klink glassene og lag en skål – helt uten oppvask dagen etter!

Hvorfor ikke servere biffen på en papirtallerken?


Gruer du deg for fjellet av oppvask som venter deg etter å ha nytt den deilige middagen? Løsningen skrives: papirtallerkener! Gi gjestene dine en smak av luksus på en uventet måte. La den kongelige juvelen av kjøtt møte den uformelle sjarmen til en luksuriøs papirtallerkenen – en kombinasjon av høy klasse, eleganse og leken enkelhet.

Dekk bordet med festlige servietter


Servietter er en viktig del av borddekkingen, og kan brukes til å skape en festlig og elegant atmosfære. For å gi et ekstra preg av glamour kan du velge servietter med sølv- eller gullfargede detaljer. Brett serviettene kreativt, og plasser dem ved siden av tallerkenene for å skape en stilig og innbydende borddekning.

Festlig pynt til nyttårsoppdekning


Hvordan legger du til en ekstra finesse på det dekkede bordet da? Selvfølgelig har vi stilige detaljer og nyttårsdekorasjoner til borddekkingen, som små gull- og sølvstjerner som kan spres ut i midten av bordet eller fancy konfetti med teksten "Happy New Year".

Led gjestene til rett sted med bordkort


En annen viktig del av nyttårsoppdekningen er bordkort. Ved å lage en enestående borddekking kan du gi gjestene dine en personlig og minneverdig opplevelse. En måte å gjøre dette på er å bruke navnelapper eller bordkort for å veilede gjestene til plassene deres. Du kan også overraske gjestene dine ved å dekorere hver tallerken med en liten gave eller en personlig hilsen. Dette vil vise respekt og omtanke, samtidig som det gir et ekstra snev av eleganse og festlighet til ditt nyttårsbord.

Nyttårsoppdekning i gull eller sølv


Hvorfor endre et vinnende konsept (eller snarere tema)? En klassisk nyttårsdekking i gull eller sølv gir alltid festen en følelse av luksus og finesse, samtidig som den enkelt kan matches med andre duker i forskjellige farger. Fyll opp med et champagneglass i gull samt gylne tallerkener og servietter, og match deretter med bordpynt, konfetti og andre nyttårsdekorasjoner i sølv for å lage en herlig blanding som du velger etter eget ønske. Husk: Så lenge det glitrer og skinner, er det ikke noe rett eller galt!

Hos oss finner du alt til bordoppdekningen til nyttår 2024/2025


Nyttårsfeiringen er ikke komplett før bordet glitrer som fyrverkeriet på himmelen, så ikke nøl med å ta en titt på hele vårt utvalg av festlige champagneglass, tallerkener, asjetter, bordkonfetti, serpentiner og ALT annet du kan tenke på å feire det nye året med. Velkommen inn, og finn borddekning for nyttår 2024/2025 – enkelt og greit på nett!
Les mer