vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
ninja-rod-barn-maskeraddrakt-1
Kundebilde
kb-ninja-rod-barn-maskeraddrakt-28502-2

Ninja Rød Barn Karnevalskostyme

229,90 kr

Velg variant

Supplere med

Du er ute på en kveldstur gjennom byen. Alt er stille, men du hører hvordan det buldrer bak fjellene så du skynder deg litt for å rekke hjem før regnet kommer. Du ser opp mot himmelen og ser at det fortsatt er stjerneklart så det er ingen bråhast, men du skynder deg likevel. Vinden føles sterkere så regnet kommer fort. Du hører at det rasler i et tre ved siden av deg og tenker at det nok bare er et dyr, så du bryr deg ikke. Men når du ser en skikkelse klatre ned fra et hus og en annen oppe på et tak, så forstår du at det er noe på gang. Det må være keiserens ninjaer som har kommet hit på et topphemmelig oppdrag. For ikke å risikere å komme i veien for dem så velger du en annen vei.

Ninja Rød Barn Karnevalskostyme inkluderer en rød overdel med en svart silhuett av en drage trykket på brystet. Et svart belte med fastsydde kastestjerner av stoff sitter rundt midjen og rundt ermene finnes to svarte bånd. På hodet har kostymet en hette med maske til ansiktet.
Også et par bukser i samme røde farge og materiale som overdelen følger med. Buksene har svarte bånd nederst rundt bena.

  • Materiale: 100 % polyester
  • Inkl. genser, bukser, hette med maske og midjebånd
  • Sverd og sko er ikke inkludert
  • Tilgjengelig i størrelsene: Small, Medium, Large og X-Large
Art.nr 28502
Kopiera OK

Størrelseguide

Henvendelser

68

Spørsmål & Svar

0

Kundebilder

1

Tagger