Se større bilde

Neshornmaskot Karnevalskostyme

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 47920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
599,-

Produkt observasjon

Beklager, dette produktet er midlertidig utsolgt hos oss. Skriv inn din kontaktinformasjon nedenfor og vi vil kontakte deg når varen er tilbake på lager
Velg variant:
Vis størrelseguide

Produktinformasjon

På Afrikas savanner rusler du rundt i ensomhet, og du venter på at det skal dukke opp noe morsomt å ta seg til. Iblant passerer det et billass med turister som du liker å skremme. Det er så gøy at du begynner å le, og du ender med å trille overende midt i latterkrampen for så å ha vansker med å reise deg igjen grunnet din store og klumpete fasong.
Akkurat i dag er det en slik dag hvor du vet det blir ekstra gøy, for i går så du en ball i en buske et stykke lenger borte, så nå skal du finne denne busken og leke med ballen. Kanskje møter du en giraff eller en sebra som vil være med og sparke ball? Hva som helst kan skje på Afrikas savanner.

Neshornmaskot Karnevalskostyme består av et helkroppskostyme med et superlett, stort hode og svarte skoovertrekk.

One size (voksenstørrelse).

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen28505 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle