Til toppen
Se større bilde

Nerf Fortnite Risky Reeler

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 55920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
699,-

Produkt observasjon

Beklager dette produktet er midlertidig utsolgt hos oss. Skriv inn din kontaktinformasjon nedenfor og vi vil kontakte deg når varen er tilbake på lager
Velg variant:

Produktinformasjon

Dette nerf-våpenet er inspirert av det populære TV-spillet Fortnite. Trykk på avtrekkeren og avfyr en pil. Lad opp og gi fiendene dine en real kamp. Dette kule våpenet passer like bra til å leke med innendørs som utendørs.

Nerf Fortnite Risky Reeler har en motordrevet avfyringsmekanisme. Motoren startes på en akselerasjonsknapp. På våpenets overside finner du to sikt. Magasinet rommer 10 piler fremstilt i skum med hule og fleksible spisser. 20 offisielle Nerf Fortnite Elite-piler følger med. Pilene flyr langt og har blitt kvalitets- og funksjonstestet. Våpenet krever batterier, disse er ikke inkludert.

Selges stykkvis.

Tagger

KOMMENTARER
HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

Å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du bildene dine til å bli sett her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen54122 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle