Se større bilde

Morphsuit Slenderman Barn Karnevalskostyme

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 47920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 5
selected_index: 0
599,-
Velg variant:
Vis størrelseguide

Produktinformasjon

Slenderman, med sitt formløse og hvite ansikt, er kledd i et svart kostyme. Det sies at han kidnapper, forfølger og traumatiserer mennesker. Ja, som du merker så er det ingen hyggelig kar man ønsker å møte alene på en øde skogsvei ... I dette Morphsuitkostymet kan du skremme hjerteinfarkt på kompisene dine på karnevalsfesten. Det som er så herlig er at ingen ser hvordan du reagerer eller hvilket humør du er i.! 

Morphsuit Slenderman Barn Karnevalskostyme er et svart og hvitt helkroppskostyme produsert av polyester og elastan, hvilket er et svært elastisk materiale. Produsenten anbefaler å ta den største størrelsen dersom du er i tvil mellom to. Kostymet er behagelig å ha på kroppen samt over hodet, og barnet som har det på kan både puste og se gjennom tøyet (noe begrenset sikt). Det er glidelås langs med ryggen, og bak hodet lukkes kostymet med borrelås. 

  • Finnes i størrelsene: Small, Medium og Large.
  • Inkluderer: Helkroppsoverall med hette
  • Materiale: 91% polyester og 9% elastan

Dette er et offisielt lisensiert Morphsuits™-produkt.

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen48284 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle