vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo

Mexico

Planlegger du årets høydepunkt i form av en mexicansk fiesta, med musikk, klær og dekorasjoner over temaet? Eller vil du bare gjøre tacokveldene med kompisene litt morsommere? Hos Partyking finner du både smått og stort som passer til temaet. Festen får garantert en leken og fargesprakende innramming med et mexicansk tema. Litt av det kan man godt unne seg, selv på en litt roligere tacokveld.

Om du vil slå på stortromma, har vi mexicanske kostymer både for menn og kvinner og også mange forskjellige typer bord- og romdekorasjoner. Hos oss finner du papptallerkener, kopper, lykter, flaskedekorasjoner og ballonger med mexicansk tema.

Foruten tradisjonelle ponchoer, sombreroer og kjoler i mexicansk stil, kan du kle deg ut som Zorro, skurkenes skrekk – eller hvorfor ikke en taco! Om du vil ha en aktivitet på festen, anbefaler vi en piñata du kan fylle med passende godsaker. Med et mexicansk tema blir festen leken og fargeglad, og mexicansk mat pleier å være populært hos de aller fleste. Som alltid kan du regne med raske leveranser og god service hos Partyking. La oss hjelpe deg med å gjøre festene dine virkelig minneverdige!
Les mer