Til toppen
Se full beskrivelse

Marvel

Marvel har vært populært en stund nå, selv om det kanskje aldri har vært så hett som akkurat i dag. Derfor passer det ypperlig å få være superhelt en stund, uansett om det er på fest, karneval eller Halloween. Velg blant dine favoritter som f.eks. Spiderman, sterke Hulken eller smarte Ironman.

Partyking tilbyr alt du trenger for å arrangere det perfekte barneselskapet eller overraskelsesfesten, som engangsartikler til mat og drikke, masker, kostymer, tilbehør og ting du kan samle på. Superhelttemaet blir aldri for gammelt, og dersom du ønsker å gå for et tema som garantert vil bli satt pris på, har du kommet til rett sted.

De ulike produktene henvender seg både til kvinner og menn, barn og voksne, og finnes dermed i forskjellige størrelser og typer. Ekstra morsomt blir det jo om du i tillegg bruker maske, slik at man ikke kan være helt sikker på hvem som skjuler seg bak. Det eneste som mangler er at du tar på deg drakten og setter sammen din egen superheltliga, og så er det bare å begi seg ut og redde verden!

Filter

Show 127 produkter
castle