Se større bilde

Marmorerte Egg i Påskeegg

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 15565
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 4
selected_index: 0
179,-
Velg variant:
Vis innhold

Produktinformasjon

Kanskje du er litt lat og ikke orker å kjøpe påskeegg og fylle på med påskegodteri selv, eller så synes du rett og slett at dette påskeegget med gode sjokoladeegg i er sååå fint at du bare må klikke det hjem sporenstreks. Uansett anledning har du her et ferdig påskeegg med klassiske, gode sjokoladeegg i, klart til å gis bort til noen til påske!

Marmorerte Egg i Påskeegg består av gode, små, marmorerte sjokoladeegg med nøtter, fint omsluttet av halmstrå inne i et vakkert og matchende marmorert påskeegg av pappmateriale. Rett fra Sockerbageriet.

Påskeegget måler ca. 10 x 16 cm og inneholder 220 gram godteriegg.

Påskeegget selges i 1-pakning.

Ingredienser: sukker, helMELKpulver, HASSELNØTTER, kakaosmør, kakaomasse, risstivelse, naturlig vaniljesmak, emulgeringsmiddel E171, E412, E414, E415, E322. färg: E171. E141, E100, E101, E150a, E120, E172. 
Endringer i produktets innhold kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalemballasjen. Kontakt vår kundeservice ved spørsmål.
Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp om ikke annet er oppgitt.

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen71317 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle