vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
manic-panic-flash-lightning-30-blekningskit-100667-1
manic-panic-flash-lightning-30-blekningskit-100667-2
Gjør håret klart for en makeover med dette fantastiske blekesettet! Settet inneholder alt du trenger for å gjøre det klart for det som kommer i fargeveien.

Før du bruker Manic Panic® Semi-Permanent Hair Color, bør du lysne håret ditt med Flash Lightning® Bleach for å få den mest intense fargen. Ett blekesett rekker til kort hår av gjenomsnittlig tykkelse og opptil 10 cm i lengde. Flere sett vil kreves for lengre hår – omtrent ett sett for hver ekstra 10 cm i hårlengde.

Hvor mange blekesett trenger jeg?
  • Kort hår (10 cm): 1 sett
  • Middels lengde (20 cm): 2 sett
  • Langt hår (30+ cm): 3+ sett

Det å bleke håret før farging er det aller viktigste steget når man bruker Manic Panic hårfarge!


Resultatene varierer fra person til person. OBS! Hansker og plasthette ligger inne i blandingsskålen. Påfør IKKE blekemiddel på hår som er permanent farget svart. Lengden på behandlingstiden avhenger av hårets farge og tilstand.

Under behandlingen:
Kontroller håret hvert 10. minutt etter påføring for å vurdere hvor mye farge som har blitt borte. For å gjøre dette kan du tørke vekk litt av blekemiddelet i det området du vil kontrollere, og trekke forsiktig i noen hårstrå for å forsikre deg om at de ikke brekker. Dersom håret ditt ikke er så lyst som du vil ha det, og hårstråene ikke brekker, kan du påføre blekemiddelet igjen og fortsette behandlingen. Sjamponer håret ditt nøye med PREPARE TO DYE® Clarifying Shampoo to ganger etter at du har avsluttet behandlingen for å sikre at håret er skikkelig rent. Påfør IKKE balsam før du skal bruke Manic Panic-farger!
Art.nr 100667-1

Henvendelser

0

Spørsmål & Svar

0

Tagger