lill-fjarten-1

Liten prompepute

59,-
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Velg variant:

 • Signe
  for 1 måned siden
  Gul krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona
  Størrelsen er god, men den holder ikke luften længe nok til at nogen kan nå at sætte sig på den. Pruttelyden er også lidt fesent. Jeg vil derfor anbefale at man køber en normal størrelse i stedet.
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Marco
  for 2 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Denne lille prompeputen er enkel å ha med seg i lommen eller i sekken. Når du vil gjøre noen flau, så tar du den bare frem og legger den på en stol som noen setter seg på, eller du kan klemme på den for å få frem prompelyden. En prompepute er en morsom skøyerartikkel for alle aldersgrupper, og den vil gi masse latter og moro.

Liten prompepute er en klassisk skøyerartikkel. Puten gir fra seg en morsom prompelyd, og den er enkel å ha med seg rundt. Morsom å ta med på skolen, jobben eller på festen. Skøyerartikkelen er ikke egnet for barn under sju år.

Selges enkeltvis.