leprechaunmaskot-deluxe-maskeraddrakt-1

Leprechaunmaskot Deluxe Karnevalkostyme

1 095,-
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Velg variant:

Vis størrelseguide
 • Sebastian
  for 5 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Var kanon bra men lite vell varm för att ha på ett ställe med 300 personer i lokalen
  0 av 1 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Prøv en av våre rimelige og luksuriøse maskoter. Maskotene er av samme høye kvalitet som de som brukes i fornøyelsesparker verden over. Leveres i en praktisk bærekasse med glidelås slik at du enkelt kan oppbevare eller ta med maskoten på reisende fot. Leprechaunmaskot Deluxe Karnevalkostyme inkluderer en grønn helkroppsdrakt med trykte detaljer som skjorte, belte og knapper. Inngår gjør også matchende hender og føtter med gripevennlige såler samt et ekstra stort hode med grønn hatt og oransje skjegg. Hodet har utskårne hull for øynene med en tynn svart netting som du ser ut igjennom. One size (voksenstørrelse).