Se større bilde

Lady Gravestone Karnevalskostyme

first_saleprice.value: 15920
first_price.value: 35920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 2
selected_index: 0
199,- 449,-
Velg variant:
Vis størrelseguide

Produktinformasjon

Lady Gravestone var en gang en bekymringsløs flapper som aldri gikk glipp av en anledning til å høre på jazz og drikke utsøkte drinker. Hva hun har kommet ut for vet ingen, men det er åpenbart at hun ikke er noen lykkelig zombie. Med den fine, frynseprydete kjolen i filler vandrer hun nå fra halloweenkarneval til halloweenkarneval på jakt etter menneskekjøtt å sette tennene i!

Lady Gravestone Karnevalskostyme inkluderer en kjole og et hårbånd. Kjolen er hvit med 7 stk. rosa, brede frynsebånd samt svart, istykkerrevet spindelvev. Ovenfor bysten sitter svarte og rosa bånd som går opp i 2 stk. tynne skulderbånd. Hårbåndet er rosa med et svart bånd i midten samt en svart fjær. Smykker, linser, sminke, armvarmere, sko, strømpebukser og rekvisitter inngår ikke. Kompletter gjerne med slikt utstyr for å få et utseende som på bildet.

Leveres i størrelsene Small, Medium og Large.

Tagger

HENVENDELSER (1)

Henvendelser

  • Skrevet av Marijke for 8 måneder siden
    Klänningen jag fick ser inte ut som den på bilden. Fransarna är mycket kortare, spets i olika färger satt lite överallt på klänningen, baksidan var bar, och den är kort - väldigt kort. Som tur är så är jag lat och orkar inte skicka tillbaka den, utan kommer "pimpa" klänningen så den funkar.
    1 av 1 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
    Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen30817 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle