adult-sexy-the-flash-super-hero-costume-small-1

Kvinnelig The Flash Karnevalsdrakt

749,-

Velg variant:

Vis størrelseguide
 • Andrine
  for 4 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
  Superstilig kostyme! Synd at strømpebuksen var altfor liten, måtte rett og slett kjøpe en ny et annet sted. Kjolen er fin og stretchy i stoffet, litt i korteste laget, men med en strømpebukse som var ganske tett var dette ikke noe problem. Gamasjene til skoene var helt ubrukelige. Med kun et strikk til å ha under fotsålen og et løst tøystykke som skulle ligge oppå skoen, hang det bare å dinglet og skjulte ikke skoene i det hele tatt. Disse ble derfor ikke brukt. Som sagt er det et superfint kostyme, bare synd man ser seg nødt til å kjøpe noen av delene utenom..
  2 av 2 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Mia
  for 8 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Supersnygg på! Tyget är väldigt stretchigt, så behövde inte vara oroligt för att den inte passa. Strumpbyxorna man fick till var väldigt små, så fick komplettera med ett par egna.
  18 av 19 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Erika
  for 2 år siden
  Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona Grå krona
  Masken är verkligen hemsk! Den är en annan färg än resten och passformen är jätte skum. Strumpbyxorna är super små och klänningen är super tajt runt halsen och obekväm med kardborre. Sömmarna var dåliga på handskarna och då dom åkte ner hela tiden. För det priset hade man hoppas på lite mer kvalitet.
  6 av 6 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

The Flash, eller Lynet som superhelten ofte kalles på norsk, er en av universets raskeste livsformer, og dette røde karnevalkostymet kommer garantert til å føre til både gjenkjennelse og oppmerksomhet!

Kostymet består av en kort, rød halterneckkjole med et Flash-symbol på brystet, røde tights med gamasjer å sette på de skoene du selv foretrekker (vi kan ikke garantere at du er universets raskeste livsform i stiletthæler), røde lange hansker og selvsagt også en maske.

Finnes i størrelsene: Small, Medium