Se større bilde

Klassisk Mannen med ljåen Karnevalskostyme

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 47920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 17
selected_index: 0
599,-
Velg variant:
Vis størrelseguide

Produktinformasjon

Når Mannen med ljåen ankommer halloweefesten er ingen sjel trygg, og han kommer til å skremme buksene av hver eneste mann. Du får avgjøre dine festkompanjongers skjebne for kvelden, hvorvidt de får fortsette å feire halloween eller om det er slutt på det morsomme. Dette halloweenkostymet er dessuten perfekt å ha på når nabobarna ringer på for å spørre deg om du ønsker en spøk eller godteri. Forestill deg uttrykket deres når selveste Mannen med ljåen åpner døren ... Det kan ikke bli annet enn en fulltreffer, og forhåpentligvis slipper du både en spøk og å gi bort godteriet ditt! 

Klassisk Mannen med ljåen Karnevalskostyme er et uhyggelig herrekostyme å ta frem til halloweenfesten, eller når du vil skremme både venner og uvenner! Kostymet inkluderer et brunt helkroppskostyme med tilhørende hette, midjebånd, en hvit gummimaske med utskårne hull til øynene som likner et skjelett samt et par hansker med skjelettmotiv. Legg merke til at sko og ljå ikke er inkludert i dette karnevalskostymet.

Materiale: 100 % polyester .

Finnes i størrelsene Small/Medium og Large/X-Large. 

Tagger

HENVENDELSER (1)

Henvendelser

  • Skrevet av Ted for 1 år siden
    (Kunde har ikke gitt kommentar)
    0 av 1 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
    Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen48049 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle