kanin-vit-deluxe-maskeraddrakt-1
kanin-vit-deluxe-maskeraddrakt-2

Kanin Hvit Deluxe Karnevalskostyme

1 595,-
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Velg variant:

 • Solveig
  for 3 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  Helt grei!
  1 av 1 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Sprett hele veien til karnevalfesten i dette supersøte kaninkostymet, som er laget av et herlig mykt materiale. Overallen dekker hele kroppen. Det er bare øynene som kan ses gjennom små hull. Ingen kommer til å vite hvem som gjemmer seg i dette supersøte kaninkostymet!

Kanin Hvit Deluxe Karnevalskostyme er en myk og behagelig kaninoverall. Kaninkostymet dekker alt fra hodet, hendene og ned til føttene. Kaninkostymet er hvitt med en rosa nese og ører, også har den to åpninger til øynene dine. Selvsagt har den også en kaninhale bak! På ryggen har den en åpning slik at overallen kan tas av og på. Kaninmasken, hanskene og sko-overtrekkene er avtakbare.

Størrelse: One size (voksen).