Se større bilde

Kakebilde Sverige

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 6870
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 2
selected_index: 0
79,-
Velg variant:
Vis innhold

Produktinformasjon

Uansett om det er nasjonaldagen som skal feires, en sommerfest, studentfest eller bursdag, så kommer dette spiselige Sverige-bildet til å bli en suksess! Du legger enkelt kakebildet oppå en valgfri kake og lar det gjøre resten av jobben. Et pent, unikt og morsomt design til kaken!

Kakebilde Sverige! er en utrolig kul sak som får kaken din til å se veldig luksuriøs ut. Du legger enkelt kakebildet oppå kaken. Merk at dersom det spiselige kakebildet skal legges på en marsipankake, kan du legge på bildet dagen før den skal serveres. Hvis det er en kremkake, skal bildet legges på maks 1 time før servering.

Det spiselige kakebildet måler ca. 19 cm i diameter og er klart til å legges direkte på kaken. En kake i denne størrelsen er beregnet til å holde til ca. 8–10 personer. Kakebildet bør oppbevares tørt og svalt i romptemperatur atskilt fra direkte lys. Holdbarhet: opptil 1 år. Kakebildet er fritt for gluten og nøtter.

Vekt: 12 gram.

Ingredienser: Tapiokastivelse (cassava), glukosesirup (mais), tørket glukosesirup (mais), stabiliseringsmiddel: cellulosepulver, vann, sukker, rapsolje, stabiliseringsmiddel: polysorbat 80, gummiarabicum, glyserol, konserveringsmiddel: sitronsyre, søtningsmiddel: sorbitol, aromastoff (vanilje), løsningsmiddel: E1520, fargestoffer: E104, E110, E122, E151, E102. Inneholder fargestoffer som kan ha en negativ effekt på barns atferd og konsentrasjon. Endringer i produktets innhold kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalforpakningen. Vennligst kontakt vår kundeservice ved spørsmål. Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp dersom ingenting annet er oppgitt.

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen62663 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle