tartbild-lol-75161-1
tartbild-lol-75161-2

Kakebilde LOL Surprice

59,-

Velg variant:

Vis innhold
 • Minna
  for 10 måneder siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  1 av 1 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Kristina
  for 3 måneder siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  Funkade superbra! Men smakar ju papper
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Noen som har ønsket seg L.O.L Surprise-dukker i bursdagsgave? Da er det vel på sin plass å overraske bursdagsbarnet med en L.O.L Surprise-kake! 

Kakebilde LOL Surprice måler ca. 20 cm i diameter og passer til en kake med 8–12 biter. Det er veldig lett å lage en lekker kake ved hjelp av et kakebilde. Begynn med å fukte kakebildet forsiktig med vann eller gelatin. Deretter fester du kakeoblatet på kaken. Nå er den klar til å serveres til alle de glade gjestene på festen. 

>> Klikk her for å lese hvordan du monterer kakebildet på kaken!

Ingredienser: Potetstivelse, vann, olivenolje, maltodekstrin, fargestoffer: E102, E102, E133, E151. E102, E122: Kan ha negativ effekt på barns konsentrasjon. Oppbevares svalt og tørt. Produsert i Spania. Bildet er trykt med spiselig blekk på et spiselig oblat som er glutenfritt, laktosefritt og uten tilsatt sukker. 

Endringer i produktenes innhold kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalforpakningen. Kontakt vår kundeservice om du har spørsmål. Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet fra kjøpsdato om ikke annet er oppgitt.