Se større bilde

Julestrømpe med Sjokoladefigurer

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 12957
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
149,-

Produkt observasjon

Beklager, dette produktet er midlertidig utsolgt hos oss. Skriv inn din kontaktinformasjon nedenfor og vi vil kontakte deg når varen er tilbake på lager
Velg variant:
Vis innhold

Produktinformasjon

Lag en klassisk jul med julestrømper som er fylt til randen med sjokolade. Det som er unikt med denne strømpen er at den kan settes på et bord eller i en hylle. Fleksibelt, enkelt og – selvfølgelig – godt! 

Julestrømpe med Sjokoladefigurer er en julestrømpe med hard innside, slik at den står, som er fylt med hule sjokoladefigurer. Inkluderer  100 g sjokolade. Selges enkeltvis og i usorterte farger på strømpen. 

Ingredienser: Sukker, kakaosmør, helmelkspulver, kakaomasse, mysepulver (melk), emulgeringsmiddel: lecitiner; vaniljeekstrakt. Kan inneholde spor av nøtter, peanøtter, hvete og soyabønner. Forandringer i produktenes innhold kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalpakningen. Ved spørsmål kontakt vår kundeservice.
Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp hvis ingenting annet angis.

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen69164 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle