vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo

Julebelysning

Hva er vel julen uten julebelysning? Det spiller ingen rolle om gradestokken utendørs viser -20 eller +20 grader – julebelysningen er alltid et must! Bare forestill deg at du kommer hjem etter en hard arbeidsdag, det er superkaldt ute og vinterferien nærmer seg. Tenk så koselig det da er å komme hjem til opplyste trær i hagen, lysslynger og stjerner som glitrer om kapp i vinduene, og du møtes av vakre dekorasjoner i gangen? Julen krever belysning – uansett livssituasjon!

Hos oss finner du julebelysning til både fest og hverdag


Hos oss på Partyking finner du gigantiske nisser og snømenn du kan plassere på taket eller på uteplassen, lysslynger i alle slags farger og former, lysestaker, rustikke og moderne lysslynger samt masse, masse mer. Ønsker du å innrede på en herlig rustikk og "gammeldags" måte? Da har vi masse lysslynger og vindusstjerner i hvit farge som passer til materialer som jute og treverk. Hvis du heller vil innrede på en litt mer moderne måte, har vi også telys som går på batteri, slik at du slipper å tenne det med fyrstikker. Vi har også lysslynger i alle slags farger og lysestaker i gull og sølv.

Julebelysning innendørs


Nå tennes tusen julelys, men er det egentlig nok? Hvorfor ikke fylle på med julebelysning som passer perfekt inn i akkurat ditt hjem? Hva liker du best? Masse lysslynger i treet og vinduene, eller kanskje heller en stilren dekorasjon med kun en liten lysslynge rundt baren som lyser i varmhvit farge, samt noen få telys spredt rundt i huset? Du er kanskje heller en som elsker å overdrive julepynten, og som gjerne legger hele årslønnen i julebelysning og strømregninger! Uansett hvem du er – vi har ALT du måtte trenge for å lykkes med julebelysningen i hjemmet ditt!

Julebelysning til vindu


I julen bør alle vinduer fylles med så mye belysning og dekorasjoner som mulig. Hvorfor? Fordi more is more, selvsagt! Last opp med adventslysestaker, hengende adventsstjerner og julestjerner i papir, bare for å nevne noen av tingene vi har i utvalget vårt som får huset ditt til å se enda koseligere ut når du ser det utenfra. Lysslynger i alle slags farger er alltid en god idé når du ønsker en leken stil, men du skal ikke undervurdere et par "brennende" LED-lys som blafrer i vinternatten. Vi har julebelysningen som passer for akkurat ditt hjem, så ikke betvil at du vil finne inspirasjon til årets julepynting her hos oss!

Julebelysning utendørs


Har du noensinne gått forbi et hus eller en leilighet som synes å ha mer julebelysning og dekorasjoner enn Las Vegas har neonskilter? Vedkommende har tydeligvis skjønt hvordan man bør feire julen på riktig vis, og vi kan ikke annet enn å ta av oss hatten for slikt. Utendørsbelysning skaper ikke bare en morsom og festlig stemning i nabolaget, det er også en fantastisk måte å ønske gjestene sine velkomne til julefesten på. Blås opp en gigantisk og lysende nisse, pakk hele huset inn i lysslynger for utendørsbruk og sleng opp juletre nummer to – det er tross alt jul kun én gang i året!

Julebelysning til balkong


Er du den som lar balkongen stå tom hele vinteren, eller utnytter du dens fulle potensial ved å fylle den med nabolagets beste juledekorasjoner? Det setter et stort smil på alles lepper å kunne se opp på en velfylt balkong med glitrende lys, blinkende lysslynger i alle julens farger og oppblåsbare nisser, snømenn, nissemenn og -damer, pingviner og andre crazy dekorasjoner. Så hvorfor nøle? Ta en titt på utvalget vårt av lysnett, lysslynger, julestjerner og oppblåsbare dekorasjoner, så lover vi at du blir snakkisen blant naboene!

Blinkende farger eller varme lys? Vi har det meste!


Har du problemer med å bestemme deg for hva du vil ha? Da kan vi by på gode tips: Er det mye snø utendørs? Da ser det pent ut hvis du pynter med hvite og gule farger, dvs. lysslynger i standardfargene. Det fungerer også fint med flerfargede slynger, men disse bør da helst henges opp i trærne. I vinduene og resten av huset bør du imidlertid velge den samme fargen på lyspynten, eller farger som går godt overens. Er det snøfritt der du bor? Da anbefaler vi lysdekorasjoner i en mer klassisk stil. Bruk gjerne litt ekstra farge i vinduer og rom, og kanskje du kan pynte bordet med en liten slynge med nisser på? Hvit farge på lysdekorasjonene fungerer også bra, men bør helst plasseres i juletreet. Du trenger imidlertid ikke å høre på oss – det er alltid du (og barna dine) som bestemmer hvordan dere skal pynte til jul. Men ikke glem å kjøpe og pakke inn julegavene i all ståheien!

Kjøp julebelysning raskt og enkelt online

La oss oppsummere det hele: Uansett om du er ute etter masse farger, kun én farge eller bare ønsker deg en liten bordlampe, finner du det garantert her hos oss! Raskt, praktisk og enkelt! Alle produktene våre er nøye utvalgte, og passer både til julen og andre høytider. Vi ønsker deg velkommen til Partyking på nett for å finne din drømmebelysning til både vinduer, juletrær, balkongen og pipen!
Les mer