Se større bilde

Izzy Barn Karnevalsdrakt

first_saleprice.value: 11920
first_price.value: 27920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 6
selected_index: 0
149,- 349,-
Velg variant:
Vis størrelseguide

Produktinformasjon

Yah hey, no way! Det er Izzy fra Jake og piratene! Gå om bord på skipet Bucky sammen med din søte papegøye Skully, og løs piratproblemer så lett som bare det. Det kommer til å bli kult, vi lover!

Izzy Barn Karnevalsdrakt inkluderer en trøye, et par bukser, en bandana og en fingerdukke. Trøyen er rosa og av en vid modell med puffete ermer. På brystet sitter 2 stk. kryssede mørkerosa bånd samt en fastsydd, gul veske med et fargerikt motiv og røde tråder som den ser ut til å henge i. Buksene er i en romslig og bekvem modell, blå med et rødt parti nederst. Bandanaen er produsert av et rosa, glansfullt materiale. Foran er det et motiv som forestiller Izzy samt et hvitt mønster nederst. Fingerdukken forestiller Izzys grønne papegøye, Skully. Skoene på bildet er ikke inkludert. 

Finnes i størrelsene: XX-Small (12–24 mnd), X-Small (2–3 år), Small (3–4 år) og Medium (5–6 år).

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen30797 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle