vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Voff! Slik fikser du en Puppy Shower

Voff! Slik fikser du en Puppy Shower

Du har hørt om Baby Showers, feiringen der nybakte foreldre inviterer til kaffe og kaker og stolt viser frem det nyfødte barnet sitt for venner og familie. Det er vel og bra, men ingen baby i verden kan konkurrere med en liten og nydelig valp på søthetsskalaen. En storartet Puppy Shower er derfor på sin plass, og du aner ikke hvor lett det er å få folk til å dukke opp – ALLE ønsker nemlig å kose med den nyinnflyttende hundevalpen, og de vil heller ikke ønske å dra hjem. Vi har samlet våre herligste hundedingser som vil gjøre stor suksess på festen!

Ballonger

Ballonger pigger jo som kjent opp enhver anledning, og det gjelder selvfølgelig også Puppy Showers! Her er det imidlertid om å gjøre å tilpasse ballongene ut i fra dagens hovedattraksjon. La en fransk bulldog sveve over matbordet og skape god stemning, eller heng opp en ballonggirlander i gull på veggen, for å tydelig vise hva slags fest gjestene har havnet på!

Kostymer

Hvorfor ikke forvandle din Puppy Shower om til en rendyrket kostymefest? Gjestene kommer utkledde, inkludert hunden! Hvem vil vel ikke se den lodne valpen din løpe rundt i et stilig dinosaurkostyme? Vi har en mengde morsomme antrekk å velge mellom, alt fra enhjørninger til kapteinshatter og stilige kostymer. Hvis du også vil være en hund, kan du alltids putte fjeset ditt inn i et digert maskothode!

Gaver

Hunder liker å bite på ting som ikke bør bites på, og derfor er jo en hundeleke i form av en fjernkontroll den ultimate gaven til din firbeinte venn. Eller kanskje en vinflaske i mykt og herlig stoff? Betydelig bedre for munnen enn the real deal. Tørsten slukkes selvsagt ved hjelp av et toalett i miniformat som heldigvis er fylt med vann av et renere slag, og for dere som vil gi bort en kjempegave kan vi stolt presentere verdens største tennisball på imponerende 25 centimeter!

Gaver

Kake

En kake av kjøttboller, pølse og tørrfôr bør selvfølgelig spises til ære for dagen! Alt som er godt og enda litt til – som du selvfølgelig topper med våre søteste kakelys som passende nok ser ut som hunder. Det kan hende du må hjelpe til med utblåsningen – hunder lærer seg nemlig ikke å blåse før i 2-årsalderen.

Lykke till!