Hem
Tips til morsomme leker til bryllupsfesten

Tips til morsomme leker til bryllupsfesten

Når bryllupsklokkene har stilnet og ringene er utvekslet, er det endelig tid for fest. For å unngå pinlig stemning er det alltid lurt å riste liv i gjestene med noen morsomme leker. Vi har et spekket utvalg med alt du kan tenkte deg å trenge til en vill bryllupsfest med mye moro – sjekk ut våre beste tips for morsomme leker til bryllupsfesten!

Cock-A-Hoopla Spill

Er festen barnefri? Bra, da kan vi blåse opp den gigantiske penisen og kaste ringer på den. Et spill med garantert fnisefaktor som setter gjestenes treffsikkerhet på prøve! Hvem treffer penisen først?

Beer Pong

Beer pong er en klassiker som vanligvis ikke dukker opp på bryllupsfester, så hvorfor ikke overraske alle med en våt beer pong-turnering? En livlig aktivitet for tørste gjester som ikke er redde for å få øl på dressjakken. Game on!

Shot Fishing Drikkespill

I dag er det ikke bare brudeparet som får napp, gjestene har også mulighet til å prøve lykken på sjøen. I nærheten av denne søte båten er det viktig å holde tungen rett i munnen – hver fisk kommer med en utfordring. Hvis du er heldig, kan det hende at du får en avkjølende shot eller to!

Twerk Pong

Twerk it, baby! Utfordre en valgfri bryllupsgjest til å riste på rumpa så godt de kan. Den som først får alle ballene ut av esken, vinner, og får prisen twerker of the year! En morsom lek for alle aldre – farmor elsker nemlig å twerke!

Drinkroulette

Spill og dobbel – med sterk drikke i potten! Stell i stand et lite kasino i hjørnet av festlokalet hvor gjestene kan prøve lykken på drinkroulette. Lei inn en croupier med sløyfe og vest for ekstra feeling!

Tautrekking

Omgitt av muskelbunter og treningsentusiaster vil en tidløs dragkamp garantert bli en suksess. Alt du trenger er dette slitesterke tauet og to lag med vilje av stål. Vinnerlaget får skjære den første biten av kaken – og taperne får dessverre ikke smake. Sånn er livet!

Øksekast

Hold de sylskarpe øksene dine hjemme i vedboden og sats heller på en snillere versjon. Med en oppblåsbar tavle og økser utstyrt med borrelås, er det nesten umulig at det skjer ulykker som ofte oppstår under vanlig øksekasting. Nærmest midten vinner!

Ølpingpong til Hodet

Øl-bordtennis – for hodet! Med denne oppblåsbare hatten kan en valgfri gjest, eller kanskje en representant fra brudeparet, fungere som et levende bordtennisbord! Fyll koppene med valgfri drikkevare, og kast deretter bordtennisballer for å få dem til å søle. Vi lover at det blir latter!