vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Tips til 24 nissestreker – hver dag frem til julaften!

Tips til 24 nissestreker – hver dag frem til julaften!

Snart begynner den eviglange ventingen på julaften i desember, med alt det innebærer. Tiden som snegler seg av gårde og dager som krysses ut i kalenderen, samtidig som forventningene skrus opp og tålmodigheten blir mindre. Hvorfor ikke gjøre noe morsomt for de rastløse småtassene, og skaffe dere en vaskeekte nissedør? Hver dag frem til 24. desember legger nissen igjen en hilsen, en nissestrek eller en oppfordring som aktiviserer barna og gjør reisen mot julaften både fartsfylt og morsom! Hvis fantasien skranter, får du her 24 morsomme tips fra husnissen som du kan trollbinde familien med:

 1. Nissedøren settes på plass siste dag i november. Når morgenen gryr er det endelig desember, og nissen har selvfølgelig lagt igjen et håndskrevet brev der han takker familien for at han får bo hos dere i julen!
 2. Nissen har brukt hele natten på å rote rundt utenfor døren sin, og etterlatt kjelken, støvlene og teserviset i et eneste rot. Hjelp nissen med å sette alt på plass, slik at det blir ryddig og fint!
 3. Det ligger et mystisk brev på kjøkkenet. Det er nissen som har lagt igjen oppskriftene på de herlige lussekattene sine – det er altså på tide å bake så melet fyker!
 4. Men vent litt – det er noe som ikke stemmer. Nissen har vært på ferde og byttet ut alle adventslysene med gulrøtter og pølser! Uff da – typisk nissen!
 5. Brev fra nissen! Han beklager gårsdagens ugagn, og vil bøte på det ved å la barna velge kveldens middag. Nam-nam – lurer på hva det blir!
 6. Hva er nå dette? Nissen har poppet en hel haug med popkorn og oppfordrer hele familien til å se på en valgfri julefilm sammen (så lenge den er koselig og nissen selv har en rolle).
 7. Nissen begynner å bli stresset for julaften, og vil at barna skriver og legger fra seg ønskelistene sine utenfor døren hans! Brevene vil selvfølgelig bli videresendt til nissen.
 8. Ooops! Det ligger bittesmå bomullsballer utenfor nissens dør. Noen har visst hatt snøballkrig i natt!
 9. Nissen har fått beskjed om at småfuglene ute i hagen er kjempesultne. Han har derfor plassert en pose med fuglefrø utenfor døren sin! Hvem vil hjelpe nissen med å mate fuglene?
 10. Det står en tallerken med safranboller og pepperkaker utenfor nissedøren. For en sjenerøs nisse som byr på julebakst!
 11. Nå er det rampestreker på gang igjen! Nissen har visst puttet frukt i skoene til hele familien. For en rampenisse!
 12. Kjempegodt! Nissen har vært oppe hele natten og kokt julegrøt – det betyr grøtfrokost til hele familien!
 13. Det oppdages et håndskrevet brev fra nissen, som opplyser om at selveste julenissen har mottatt barnas ønskelister og at produksjonen er i full gang. Spennende – håper de blir ferdige i tide til julaften!
 14. Nissen synes det er på tide med det årlige julebadet, og har derfor kjøpt inn badebomber med helt nydelige dufter. Sistemann oppi badekaret er en råtten sennepssild!
 15. Det ser ut som nissen har tilbrakt hele natten på loftet og funnet den gamle esken med julepynt! Det kan bare bety én ting – det er endelig på tide å pynte til jul!
 16. Det ligger en stor pose med marshmallows i hagen til nissen. Tid for å kose seg med varm sjokolade!
 17. Nissen har anskaffet nye bakeformer til årets pepperkakebaking! Her er det bare å brette opp ermene og sette i gang!
 18. Hva er dette? Nissen har kjøpt en diskokule, og vil at hele familien rister på rumpa til julens hotteste låter. Skru opp volumet til maks – her skal det danses!
 19. Det ligger gulrøtter, skjerf og hansker i en gammel hatt. Hjelp nissen med å bygge nabolagets flotteste snømann i hagen!
 20. Nissen har hengt opp et laken i døråpningen, og mot veggen har han lent en fiskestang! På med gummistøvlene – det er på tide med fiskedam!
 21. Det ligger masse morsomt pusleri på kjøkkenbordet! Barna oppfordres til å lage sin egen julepynt og plassere det på egnede steder!
 22. Utenfor vinduet skinner solen, og nissen synes det hadde vært herlig med litt frisk luft! På med kjeledressen – her skal det akes dagen lang!
 23. Årets siste skøyerstrek! Noen har klippet mønstre i toalettpapiret. Det må jo være nissen!
 24. Nissen takker for at han fikk bo hos dere i hele desember med et håndskrevet brev. Han har også lagt igjen en pakke som skal åpnes på julaften til hvert av barna. Nissen ønsker deg en riktig god jul!