Hem
Tingene du garantert vil ha på stranden

Tingene du garantert vil ha på stranden

Å våkne til en knallblå himmel og skyhøye temperaturer betyr i korte trekk at dagen kommer til å tilbringes blant parasoller og solstoler. Å besøke stranden er rene lykken for en stakkars, forfrossen nordmann. Men uten de riktige forberedelsene, kan opplevelsen like fort bli katastrofal. Derfor har vi tatt oss den friheten å skape en komplett guide over alt du trenger å gjøre for å gjøre årets strandbesøk litt ekstra herlig. Skroll ned!

Oppblåsbart

Krokodille eller hamburger? Å flyte på ryggen er for amatører. Og om du vil være havets konge, bør du skaffe deg vår gigantiske party island i form av en hele 429 x 302 x 152 cm stor enhjørning. Plass til hele vennegjengen og mer til. Maksimal komfort i sommersolen!

Fashion

Stranden henter dessverre ikke frem det beste i mennesker når det gjelder antrekk. Vi snakker solblekede badebukser fra 1991 og sokkekledde føtter som trykkes ned i svette sandaler. Nå hever vi nivået og ankommer playaen i den fantastiske mankinien for damer, som kommer komplett med hår og navle. I ansiktet har vi ananasbriller, og på føttene kanelsnurrtøfler. Noen spørsmål?

Lek

Etter 20 minutter med intensiv soling, begynner beina å fylles med imaginære maur – og nå klarer du ikke sitte stille et sekund til! Det er på tide å bevege seg. Hvis du ikke vil forvandle deg selv om til en fager havfrue som flyter gjennom vannet med svømmefinne og krøller, vil du kanskje utfordre vennene dine til strandtennis?

Smarte ting

Forberedelser er alfa og omega når det gjelder strandbesøk. Og hvis du glemmer den solcelledrevne viftecapsen hjemme, kan du regne med å smelte bort i varmen. Drikken holder du kald med vår smarte is-kjølebag. Og for å få fart på tørkeprosessen etter et bad, kan du svøpe deg selv inn i en poncho. Slik nyter man en dag på stranden som en proff!

Haien

Nå har familiens yngre garde endelig muligheten til å kle seg ut som en livsfarlig skandinavisk ferskvannshai. Bryt overflaten med en kul finne, som går som et spyd langs badebryggene, og skaper en eksotisk følelse i vannet. Badepranks blir ikke morsommere enn det!

Ha en fin dag i solen, fra oss i Partyking!