Hem
Temafest: Murder Mystery

Temafest: Murder Mystery

Det blir ingen ordentlig fest uten et skikkelig lumsk snikmord man unisont kan sjokkere seg over. Nå er det på tide å tenke så hjernen knaker! Hvem er drept? Med hvilket våpen? Og hvem gjorde det? Inviter vennene dine til en levende mordgåte der du som forfatter styrer og bestemmer over hendelsesforløpet. Alt du trenger er et spennende manus, troverdig dekor og en dress som er passende for tidsepoken. Vi er klare til å gi deg alt du trenger for å lage et neglebitende Murder Mystery – det er på tide å løse mordgåten!

Kle dere rett

Alle gode mordmysterier utspiller seg i en tid da dressene var velstrøkne og kjolene utsmykket med gull. Kle gjestene i autentiske kostymer som er tro mot karakterene, med kalosjer, gangsterhatter og andre morsomme saker som passer til den tidsperioden dere tilfeldigvis befinner dere i. Så kan det store skuespillet begynne!

Finn ledetråder

Med et forstørrelsesglass foran nesen og en pipe i munnen er du i full ferd med å finne verdifulle ledetråder som morderen kan ha etterlatt seg. Du sjekker ekstra nøye rundt dørhåndtak og lignende i rommet der det ble funnet en blodig kniv for å finne mistenkelige fingeravtrykk og andre suspekte saker som kan hjelpe etterforskningen. De blodige skoavtrykkene fører ned til kjelleren hvor mystiske røntgenbilder henger på rekke og rad. Hva skal dette bety?

Fiks omgivelsene

For å forsterke følelsen av at dere befinner deg i en gammel, tradisjonell herregård, må du tenke på små detaljer som bordduker og backdrop. Men ikke glem at det er et åsted dere befinner dere på, så bruk også sperrebånd og skilt for fremtidige mug shots. Troverdighet ligger i detaljene!

Ferdige mysterier

Hvis fantasien svikter og du ikke finner en passende mordgåte, kan du alltid kjøpe et av våre ferdige mysterier. Velg mellom dansegulv, tog eller sirkus som bakteppe før dere prøver å løse saken sammen ved hjelp av ulike ledetråder. Hvert spill har 3 forskjellige avslutninger. Det betyr at hver runde kan avsluttes på ulike måter!