vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Temafest: Afterski

Temafest: Afterski

Med røde roser i de kalde kinnene, forslåtte knær og føtter som endelig kan tas ut fra stramme skistøvler, sikter du deg inn på hovedgrunnen til at du dro til fjells i utgangspunktet. Det er klart for afterski – en fest der single skiamatører møtes i en overpriset fjellhytte og bøtter ned Jägermeister til tonene av Freddy Kalas. Det er ikke så ubehagelig som det høres ut, og kan faktisk være veldig morsomt under de rette forutsetningene. Nedenfor finner du de beste produktene våre for en vellykket afterski.

80-talls Skidress Deluxe Karnevalskostyme

Med farger i ekte og hysterisk 80-tallsånd, er denne skidressen akkurat det du trenger når du skal på besøk til nabohytta for å lage bråk. Men med et stort pannebånd følger også stort ansvar. Nå er det opp til deg, som selverklært festkonge, å vise hvor festskapet skal stå!

Kigurumi

Hvis du er en person som lett fryser, og trenger noe litt varmere enn en hysterisk og løvtynn 80-tallsdress, kan vi virkelig anbefale en lekker Kigurumi. Det er ikke ofte at klær både er praktiske OG morsomme – men her har vi et plagg som absolutt både varmer og bidrar til latter!

Drinkroulette

Og DER starter festen for alvor, når du stolt fisker opp dette usedvanlig imponerende ruletthjulet, med plass til 16 shotglass og mange dårlige beslutninger! Fyll på med favorittdrinkene dine og la spillet begynne!

Oppblåsbar Øltønne

Det virker alltid så smidig og smart å kjøle ned øl, cider eller andre drikkevarer i den myke puddersnøen. Naturens kjøleskap rett utenfor døren! Men fjellets tøffe klima kan også være nådeløst – rett som det er har både lasker og bokser blitt begravd i meterdyp snø. Med en oppblåsbar øltønne, som du selv kan stille ut i vinterlandskapet, har du mye bedre kontroll, og den ser også superfestlig ut!

Jegerlue

For ikke å bli kald på ørene når du går ut og tisser i snøen – denne luftige jegerhatten vil varme deg langt inn i sjelen.

Beer Pong Bord Flip Cup

Det stemmer, ingen afterski uten BEER PONG. Tanken på at denne aktiviteten av noen grunn skulle droppes føles både feil og frastøtende. Vi har flere Beer Pong bord enn du kan forestille deg: Varianter med LED-belysning, uten LED-belysning, Beer Pong PRO (for proffene), Prosecco Pong, Whiteboard Pong og masse tilbehør i form av kopper og baller. Det er bare å velge og vrake – alle bordene kan slås sammen og får enkelt plass i takboksen!

UV Neon Shotglas

Det er umulig å ikke være enig i at afterski og neon går hånd i hånd. 24 skinnende shotglass i forskjellige farger som kan vaskes opptil 100 ganger uten å miste glansen (det er mange shots det). Supermorsom og effektiv måte å krydre skifesten på, og det er rett og slett umulig å gå tilbake til de gamle, kjedelige glassene etterpå.