vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Maksimer julefeiringen med utendørsdekorasjoner

Maksimer julefeiringen med utendørsdekorasjoner

Juletreet står grønt og glitrende i stua, og julestrømpene henger på rekke og rad over peisen. Det høres ut som om du har pyntet hjemmet ditt skikkelig fint til den kommende julefeiringen. Men hvordan ser det egentlig ut på gårdsplassen? Som du sikkert vet, er det svært viktig å skape et godt førsteinntrykk, og hvis du venter besøk er det nettopp gårdsplassen gjestene dine ser først. Vi har massevis av pene, morsomme og annerledes utendørsdekorasjoner for en spektakulær julefeiring! Hold orden på gårdsplassen!

Twinkly Festoon Appstyrt Lysslynge

Ettersom 90 % av desember er beksvart, er det viktig å lyse opp hverdagen med skikkelig mange lysslynger! Med denne pynten som styres fra mobilen din, er det du som velger fargen, lysstyrken og skaper morsomme mønstre! Du kan til og med velge tempoet slik at den blinker etter din egen smak og behag. En perfekt måte å gjøre naboene dine sjalu på – det er jo tross alt derfor vi pynter.

Twinkly Festoon Appstyrt Lysslynge

Oppblåsbar animert nisse med julegaver

Apropos naboer, skrem vettet av nabolaget ved å smelle opp en 1,22 meter stor julenisse som sitter foran huset og ser fornøyd ut. Selvfølgelig har han sekken full av julegaver som han gledelig deler ut til forbipasserende. Dette er på ingen måte en smakfull dekorasjon, men den er morsom og skaper masse juleglede, og det er jo den eneste sanne gleden!

Oppblåsbar animert nisse med julegaver

Gigantisk oppblåsbart reinsdyr

Når vi er inne på oppblåsbare ting, trenger vel nissen også et kjempenydelig reinsdyr ved sin side, som kan frakte ham over himmelen på staselig vis? Det er ikke Rudolf, ettersom nesen verken er rød eller selvlysende, så da må det være enten Dasher, Dancer, Prancer, Vixen, Comet, Cupid, Donner eller Blitzen – og det er jo minst like kult! Perfekt for vinterlige hager.

Gigantisk oppblåsbart reinsdyr

Rein dekorasjonskit til bil

Hvis det er dårlig plass på gårdsplassen, må man bruke det man har og gjøre det beste ut av situasjonen. Gjør den gamle bilen din om til en julerein med vårt dekorasjonskit som inneholder både horn og rød nese. Når du ikke står parkert, kan du rulle rundt i byen og spre juleglede og vinke til folk og fe! Det er ikke hver dag du ser et ekte reinsdyr suse forbi, så her vil du skape mange uforglemmelige minner på motorveien.

Rein dekorasjonskit til bil

Julekrans med LED

Nå har vi kommet til det absolutt viktigste. Kransen som skal henge på døra, og se skikkelig flott ut. I ærlighetens navn, vet vi ikke om det faktisk er verdt å gå inn i et hjem som mangler dørkrans – man tør jo nesten ikke tenke på hvordan det ser ut der inne! Denne kransen har prikker av LED-lys som glitrer vakkert i vintermørket. Nabolagets vakreste dør, det er det du som har!

Julekrans med LED

Vindusdekorasjoner

Det er mange som glemmer vinduene når det skal pyntes til jul. Heng noen selvklebende nisser, trær og snømenn opp i vinduet for å maksimere følelsen av en gledelig jul. De kan også brukes på baderomsspeilet hvis du heller vil ta festen inne på toalettet!

Vindusdekorasjoner

Ballongbue til dør

Her har vi den, julens mektigste entré! I denne pakken får du alt du trenger for å skape en flott velkomst for venner og familie som kommer på julefeiring! Inkludert er massevis av ballonger i rødt, grønt, hvitt og gull samt ballonger ormet som polkastenger. Dette er definitivt ikke noe man ser hver dag – som skapt for deg som streber etter å skape en skikkelig minneverdig jul!

Ballongbue til dør