Hem
Klokkerene pranks til 1. april

Klokkerene pranks til 1. april

Aprilnarr, aprilsnarr – nå er det endelig akseptabelt å lure akkurat den du vil. Å utføre practical jokes er strengt forbudt alle dager i året, med unntak av 1. april. Da er det fritt fram å lure buksene av alle og enhver. Pappa, nabo, søster og kollega – ingen er trygge på denne heidundrende narredagen. Vi har finkjemmet lageret og hentet frem dingsene du trenger, slik at du på best og mest utspekulerte måte kan lure omgivelsene dine!

Gøy med dyr!

Det finnes søte, fluffy og bedårende dyr, men det finnes også ekle skapninger med huggtenner og millioner av bein. Gjett hvilken kategori som passer best for skøyerstreker? La den radiostyrte slangen slynge seg over stuegulvet mellom føttene på de intetanende ofrene dine. Vi garanterer både skrik og skrål i høyst overdrevent volum. For den som synes at edderkopper er det ekleste, har vi en mystisk boks som vedkommende kan åpne... Vi har også en og annen mindre hyggelig kakerlakk som bare venter på å få skremme omgivelsene sine.

Den grusomme kroppen

Kroppen er et skummelt fenomen, særlig når deler plutselig begynner å falle av. Be et lettskremt familiemedlem om dra deg løs når du og den realistiske tungen din har satt dere fast i postkassen, eller legg den tredje hånden din på et passende sted hvor den intetanende partneren din kan finne den. Hvis du er god på trylling, kan du benytte deg av den bittelille neven vår som får mynten til å forsvinne, og hvis du er dyktig med sminkekosten har vi det du trenger for å forestille et virkelighetstro beinbrudd. Og så er det opp til deg å hente frem skuerspillertalentet ditt og rope veldig, veldig høyt.

Skikkelig gøy!

Alle vet jo at dårlige pranks er det morsomste som finnes – i hvert fall hvis du har skikkelig dårlig humor. Den klassiske prompeputen er selvfølgelig uslåelig, men det finnes også andre lignende skøyerstreker. Installer det urivelige toalettpapiret på nærmeste toalett for å skape full panikk hos den som forgjeves prøver å tørke seg. Eller hvorfor ikke gå løs med Liquid Ass på soverommet til vennen din – sprayflasken som gir fra seg en mystisk aroma av uvasket rumpe.

Peeping Tom!

Advarsel for smugtittere i vinduet! Denne spøken er utrolig ondskapsfull å utsette noen for, og derfor er det selvfølgelig også noe av det morsomste du kan gjøre. Plasser vår Scary Peeper utenfor vinduet til bestevennen din i den mørke aprilskumringen. Det som deretter skjer kan best beskrives som hensynsløs skrekk kombinert med både flytting og adresseendring.

Klassiske moroartikler!

Klassiske moroartikler fra de gode gamle dagene da det het «knep» i stedet for «pranks». Hvem husker vel ikke den hederlige sotsåpen, eller isbitene som inneholdt ekle insekter? Perfekte dingser for den unge skøyeren som vil skremme ved hjelp av meitemark og sikkerhetsnåler gjennom fingrene. Når det kommer til skøyerstreker synes vi det er viktig å starte tidlig!