Hem
Her er de beste spillene og lekene til 17. mai

Her er de beste spillene og lekene til 17. mai

Ah, det er vår, og snart er det 17. mai! Grunnlovsdagen er jo en av de fineste feiringene i løpet av året. På denne dagen samles vi med venner og familie for å feire nasjonen – med noen korte pauser for å spise is og pølser innimellom hurraropene. Forberedelsene til en skikkelig bra 17. mai-fest kan fort bli en like stor glede som selve dagen! I denne artikkelen finner du noen tips om spill og artige dingser du kan få hos Partyking, som vil gjøre årets feiring uforglemmelig for både store og små.

Klassiske leker for hele familien

Sekkeløp er en artig tradisjon som skaper mye moro, og gir de minste et utløp for energien all isen har skapt. Med de fargerike sekkeløpsekkene i dette supre settet, vil du enkelt kunne sette opp en spennende konkurranse – og det uten å måtte kjøpe uhorvelig mange poteter for å få tak i nok sekker! Noen kule premier, for eksempel noen flotte medaljer, vil gjøre at det føles ekstra stas å komme i mål, og det er jo alltid fint med en liten suvenir fra dagen! Vanligvis ville vi trengt å hvile etter et par runder med sekkeløp, men som sagt er tanken full av både brus og iskrem, så det er bare å gå videre til en god gammeldags tautrekking. Her er det samarbeidet som gjelder, og dette dragkamptauet har et rødt flagg i midten, slik at det skal være lett å se hvem som vinner.

Kastespill treffer alltid blink

Ulike kastespill, og spesielt det å kaste erteposer, er en klassiker på nasjonaldagen. Utstyr hageselskapet med et klassisk erteposespill, og til fester for de voksne har vi dristige spill som cock-a-hoopla, beer pong i twerkeversjon og et duellspill hvor et par bryster er dine fremste våpen. Hvis du har lyst til prøve noe nytt i år, har vi også et fantastisk oppblåsbart øksekastespill. Dette spillet ser jo helt livsfarlig ut, men bare ta det rolig – øksene er ikke ekte! Man blir aldri for gammel til å synes at det er gøy å kaste på blink, og hvis noen blir sure over å tape, kan dere skvære opp ved hjelp av et artig, oppblåsbart boksesett.

Beer pong 17. mai-style

Psst! Her kommer noen tips til deg som skal arrangere en 17. mai-fest for vennegjengen og er ute etter noe som kan gi festen det lille ekstra. På grunnlovsdagen går det som kjent ofte i musserende vin. Derfor vil gjestene dine elske det om du bytter ut beer pong-glassene med noen elegante Prosecco Pong-glass og kanskje et eget, rosa eller lysende bord å spille på? Siden man har på seg finstasen, vil disse smakfulle glassene tross alt føles mer passende enn vanlige plastkopper! Utendørs passer den oppskalerte versjonen, Big Pong perfekt, og en drinkrulett eller en oppdatert versjon av «flasketuten peker på» vil fort få fart på stemningen.

Gratulerer med dagen, Norge!