vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Festtemaer for barn på Halloween

Festtemaer for barn på Halloween

At barn elsker Halloween er det ingen tvil om. Det beste i året er å kunne sluke i seg kolossale mengder godteri, utkledd som et valgfritt monster blant lysende gresskar, skjeletter og spindelvev, så hvorfor ikke invitere bestevennene dine til en ekte spøkelsesfest? Sjekk ut de skumle kolleksjonene våre, som garantert skaper maks stemning på høstens skumleste fest!

Halloween Friends

Kan gresskar, spøkelser, skjeletter og svarte katter virkelig være venner? Det virker så, i alle fall hvis vi skal tro på kolleksjonen Halloween Friends, som her kommer med servietter, tallerkener og klistremerker! Del ut labyrintspill til alle de små gjestene og se hvem som løser gåten først. In a hurry? Gå for den ferdige festpakken – alt du trenger med ett klikk!

Skjelett

Ingen grav kan holde disse beinranglene nede – spesielt ikke hvis det er en fest på gang! Med knoklete tallerkener og kopper er det ingen grenser for hvor uhyggelig festen kan bli, og etterpå deles det selvfølgelig ut godteriposer fullstappet med sure hodeskaller og andre skumle ting. Hvorfor ikke organisere filmkos for alle gjestene med en passe skummel film? Fyll popcornbegrene med snacks og demp lyset!

Creepy Clown

At alle klovner er festlige gledesspredere er langt fra sant. Noen er så skumle at du bare vil løpe og gjemme deg med en gang du ser de rødnesete gjøglerne. Derfor er det perfekt å bruke servietter, tallerkener og duk for å forvandle lokalet om til et gammelt nedlagt sirkus. Men før festen kan begynne, må gjestene løse inn billettene sine foran den skumle dørdekorasjonen vår. Noen frivillige som vil begynne?

Skummelt Gresskar

Gresskaret er selvsagt høstens mest ikoniske symbol, og derfor er det nettopp denne hånende frukten som pryder koppene og dukene våre under halloweenfeiringen. Midt på bordet plasserer du en stor bolle med godteri – men pass på! Den voktes av gresskarpappa, som ikke er så sjenerøs når det kommer til søtsaker.

Honeycomb

Koselig med papir – Ja visst! Honeycombs er en glimrende måte å skape en passe skummel atmosfære på halloweenfester og i selskaper, for hvem lar seg vel ikke begeistre av svarte edderkopper og fargerike gresskar? Heng opp i taket og la festen begynne!

Honeycomb

Zombie Apokalypse

Råtne zombier har tatt over festen! Sett frem en skål med blodige ører på den like blodige duken for å få situasjonen under kontroll. Ingenting er så plagsomt som en sulten zombie, og hvis pynten ikke er som den skal være, er det stor risiko for sutring. Sørg for at du har masse ballonger, vindusdekorasjoner og fareskilt i hagen for å holde alle glade!