vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Back to school! Her er dingsene for skolestarten

Back to school! Her er dingsene for skolestarten

Sommerferiens deilige dager er passert, og det er på tide å vende tilbake til skolebenken. For å gjøre overgangen fra strand, bading og iskrem litt lettere, bør du selvfølgelig fylle ryggsekken med morsomme saker og ting! Nødvendigheter som notatbøker og penner blandes med morsomme viskelær og fidget toys. Brett opp ermene – det er på tide å ta seg gjennom enda et skoleår!

Fidget toys

Snurr, vri og popp! Det kan være vanskelig å holde konsentrasjonen oppe gjennom en hel skoletime, så sørg for å pakke skolevesken full av festlige fidget toys som gjør at du holder fokuset. Plop it, pop it, morsomme ringer og tubes – velg din favoritt for å gjøre skolestarten så bra som mulig!

Penner

For å gjøre studiene til en fest, må du så klart fylle hele skolebenken med festlige penner. Morsomme kreasjoner som ligner på giraffer, flamingoer og boksende skjeletter er akkurat det som trengs for å piffe opp skoledagen. Eller hvorfor ikke teste en bøybar gummipenn? Perfekt for deg som hater stive skriveredskaper!

Bokholder

Frie hender for et mer behagelig liv! Denne oppblåsbare holderen gjør at både bøker og nettbrett holdes oppe mens du slapper av og hviler armene. Velg mellom drage og monster – deretter er det bare å blåse til lungene ikke klarer mer!

Sekker

Et nytt skoleår betyr ny gymbag – og du kommer til å bli ekstra glad hvis du elsker Pokémon, Peppa Gris eller Paw Patrol. Hvis fotball er livet, velger du selvfølgelig Manchester United eller Liverpool. Så er du klar til å pakke med deg både joggesko og håndkle!

Notatblokk

Du har skaffet pennen du har drømt om, nå må du matche den med en like stilig notatblokk. Vi har varianter som prydes av Mummitrollet, enhjørninger og selveste Spider-Man! Hvis du vil ha noe som er mykt, kommer du til å elske vår lille ananas i plysjmateriale. Gul og bedårende!

Viskelær

Ble det feil? Ingen fare, heldigvis har du fylt opp pennalet med kule viskelær i alle mulige former. Baller, kaker, dinosaurer og romvesener – eller det ekstra store viskelæret for de største feilene. Plutselig blir det morsomt å rette opp alle feilene!