vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Back to office! Her er dingsene du trenger på kontoret!

Back to office! Her er dingsene du trenger på kontoret!

Ferien er over, og du vandrer med tunge steg og en irritert mine fra strand og bading tilbake til det kjedelige kontorlandskapet. Da gjelder det å piffe opp både deg selv og omgivelsene med morsomme gadgets som tar fokus bort fra anstrengelser, problemer og kjedelige arbeidsoppgaver. Her er dingsene som gjør det litt morsommere på kontoret i høst!

USB minikjøleskap

Bussen var forsinket, regnet høljet ned og i tillegg har brusen blitt lunken og daff lenge før det er tid for lunsj. For å gjøre den bedrøvelige morgenen litt bedre, kan du i det minste unne deg noe kaldt å drikke – uten å forlate kontorstolen! Installer dette praktiske kjøleskapet på skrivebordet, så har du alltid noe kaldt og godt å nyte på kontoret!

Godteridispenser

For lite kaffe kan være en årsak til dårlig arbeidsinnsats, men visste du at lavt blodsukker er like hemmende for prestasjonen? Med denne superpraktiske og estetisk vakre dispenseren har du alltid favorittgodteriet ditt lett tilgjengelig – bare strekk hånden frem foran bevegelsessensoren og kos deg med godsakene!

USB-Kjøle/Varmeapparat

Dagen blir neppe bedre av å oppdage at kaffen du skulle drikke har blitt kald, men dette kan du nå enkelt unngå ved å montere denne varmeplaten like ved datamaskinen. Den holder kaffen varm, men platen har også en kjølefunksjon som holder kalde drikker avkjølt. Et must på skrivebordet i høst!

Enterknapp slagpute

Det første e-posten man sender etter ferien er alltid den sinteste. Og for å sende av gårde e-posten på en ekstra irritert måte, kan du nå trykke på enter med full kraft – uten at datamaskinen går i stykker! Denne kjempestore Enterknappen er skånsom mot hånden og perfekt for deg som trenger å få ut litt sinne. Bank i vei!

Basketkurv til papirkurven

Endelig skal du få betalt for alle de varme sommerkveldene du har brukt på å spille basketball i oppkjørselen. Når du er ferdig med fjorårets rapport, klemmer du den bare sammen til en ball og kaster den mot papirkurven som fungerer som en basketballkurv. Hvis du treffer, vil du høre en øredøvende jubel fra den innebygde høyttaleren.

Solcellefigur langfinger

Vend denne solcellefiguren mot den kollegaen du liker minst. Når solen skinner inn på kontoret, reiser det seg en velrettet langfinger mot din erkefiende. Underholdning og hevn på sitt beste!

Kjekskopp

Kaffe og kake? Gjerne samtidig! Smarte dingser som gjør kaffepausene bedre er akkurat det du trenger for å overleve livet på kontoret!

USB skrivebordsvifte

Når solen endelig titter frem, er ferien så klart over. Varmen steker utenfor vinduet, og svetteperlene begynner å renne fra tinningen – da trenger du denne praktiske USB-viften som holder deg sval foran datamaskinen. Vift o'hoi!

Mini Golf Sett

Ferien din er kanskje over, men kollegaene er fortsatt ikke tilbake på kontoret. For å få tiden på jobb til å passere på en effektiv måte, anbefaler vi at du øver på golfsvingen på kontoret – uforstyrret selvfølgelig! Dette golfspillet i miniatyrformat vil underholde deg i mange timer når du egentlig skal jobbe. Fore!