vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
8 dingser du trenger for å overleve vinteren

8 dingser du trenger for å overleve vinteren

Julestøvet legger seg stille og juletreet har nettopp blitt kastet ut sammen med nisser, gamle kaker og fjerne slektninger. Hvis du føler deg klar for vårsol og fuglesang, må vi dessverre meddele at det fortsatt er noen måneder igjen med stummende mørke, speilglatte veier og kulde. Vinteren kan være tøff å komme seg gjennom når julens glitter ikke lenger er tilstede, så vi har produsert en hel haug med dingser som garantert liver opp i kulda! Alt fra innekos til utemoro – ta en titt her under!

Snug Rug Deluxe

Å pakke seg inn i et teppe er herlig, men dessverre alt for upraktisk! Det blir vanskelig å nå snacksskålen og helt umulig å fikle med mobilen uten å fryse på armene. Heldigvis har vi kontaktet forskere i Sveits som har mange års erfaring innen teppe- og pleddvitenskap. Etter mye eksperimentering ble sluttresultatet Snug Rug Deluxe – superteppet som har både ermer og lommer. Kjempekoselig og problemfritt!

Reinsdyr Snow Tube

Når snøen har lagt seg på bakken og innbyr til aking, er det din plikt å komme deg til nærmeste dødsbratte bakke og kaste deg utfor! Glem det gamle rumpeakebrettet eller den sprukne plastkjelken fra barndommen, alle vet at det er snow tubes som gjelder nå! Alt som er oppblåsbart går dobbelt så fort å ake på, det er gamle visdomsord. Denne varianten ser ut som et reinsdyr, som vi synes er superfestlig! Hvis ikke reinsdyret faller i smak, har vi også sinte snømenn og knallrosa flamingoer – hvilken velger du?

Emerio Dobbelt Vaffeljern

Det går faktisk ikke å være utendørs HELE vinteren. Vi vet ikke en gang om det er lovlig. Men hva skal du gjøre inne da, bortsett fra å kjede vettet av deg? Hvorfor ikke stille sulten med en haug sprøe og deilige vafler? Eller foretrekker du kanskje boblevafler? Eller belgiske vafler? Vi har en hel haug med forskjellige jern for koselige vaffelstunder med hele familien – og når du har spist opp er det helt greit å løpe ut til akebakken igjen!

Champion Sjokoladefontene

Samle dine nære og kjære og plukk frem grillspydene og marshmallowene – her skal det dyppes i store mengder! Dette kan se ut akkurat som fontenene vi vanligvis ser på gater og torg, men denne rakkeren spruter ikke vann, den smelter sjokolade! Dypp godteri, frukt eller andre valgfrie saker – alt blir bedre dekket i sjokolade. Perfekt vinteraktivitet, spør du oss!

Pledd Tortillalefse

Ligner man ikke aller mest på en klatt med tacokjøttdeig når vinteren nærmer seg? Sønderknust og brent kan du nå endelig pakke deg inn i et digert tortilla-pledd for å holde varmen når kulden banker på utenfor vinduet. Dette pleddet er faktisk så stort at du lett får plass til selskap – og det er slik man lager en ekte kjærlighetstaco!

GadgetMonster Smart Termos

Hvis du trodde at den gode gamle termosen hadde stoppet å produseres, tar du helt feil. Fremtidens termos er her – og GadgetMonster er avsenderen. Denne smarte dingsen holder drikken varm i opptil 12 timer. Når innholdet begynner å bli kaldt, advarer termosen deg, og du kan alltid holde styr på nøyaktig temperatur ved å sjekke termometeret som er integrert i lokket. Lades via den medfølgende USB-kabelen – det gjorde man ikke for 100 år siden!

Harry Potter Griffing Skjerf

Skjerf fra Galtvort – ellers kan det være det samme! Vi har klær fra alle de 4 husene, så det spiller ingen rolle om du er Griffing, Smygard, Ravnklo eller Håsblås – ingen skal måtte fryse når den kalde vinteren kommer smygende.

Votter for par

Det er ingen tvil om at dette er de mest kjærlighetsfulle vottene vi har. Nå er fraværende håndholding med kjæresten et minne blott, takket være denne dobbelvotten i varmende fleece. La de frosne hendene deres møtes i dette fiffige plagget, perfekt for nyforelskede turtelduer!