vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
20 gavetips til henne på Valentinsdagen

20 gavetips til henne på Valentinsdagen

Det er ingen tvil om at Valentinsdagen kommer med visse forventninger. Lysene skal være levende, rosebladene spredt og middagen servert – om disse kravene ikke oppfylles kan det gå skikkelig galt, så nå gjelder det å gjøre en innsats og brette opp ermene for romantikk. Hvis du synes kjæresten din fortjener en veldig fin gave, har vi samlet våre mest kjærlige gaver nedenfor – følg med!

Glasskrukke med kjærlighetslapper

Du kan vel aldri si ofte nok hvor mye du elsker kjæresten din, men hun ville nok også satt pris på å høre hvorfor. Så med denne kjærlighetskrukken som inneholder 50 stk. papirhjerter, kan du skrive like mange grunner til at sommerfuglene i magen din flagrer bare for henne!

Hjerteformet Fonduesett

Å smelte hjerter har du gjort i alle år, så nå er det på høy tid å prøve med sjokolade. Med denne koselige, lille hjerteformen inviterer du til romantisk bespisning med hjertefryd og evig lengsel. Prøv å dyppe frukt eller marshmallows!

Rosehjerte Dekorasjon

Sist men ikke minst har vi de klassiske røde rosene som står for kjærlighet og romantikk. Her kommer rosene i en vakker hjerteformasjon – at du er forelsket er det ingen tvil om! Plasser blomsten på et passende sted sammen med sjokolade, bamser og ballonger og du vil se at kjærlighetsgnistene spraker rundt deg!

Gigantisk Marabou Sjokolade

Vi ønsker ikke å høre at du kom drassende med en bitteliten boks som inneholder 6 til 7 biter sjokolade, det kommer ikke på tale. Det er viktig å forstå at det største er det beste, og det er vel slik at kjæresten din kun fortjener det beste? En gigantisk Marabou, for eksempel, hvor vi snakker størst og best!

Gullbelagt Rose

At kjærligheten skal være rød er en myte like gammel som gaten! Nå for tiden skal rosene glitre i gull og klare seg i evighet uten vann. Gullpynt i vasen!

Design ditt eget kakebilde

Vi vet allerede at du er en mester i kakebaking, men visste du at du kan gjøre bakverkene dine 100 % mer personlige ved å designe ditt eget kakebilde? Velg det koseligste bildet av deg og partneren din, og send det til oss så fikser vi resten – men du må bake kaken selv!

Kjærestepute

Dessverre kommer det netter hvor du og partneren din må sove på forskjellige steder – og det er ikke gøy å ligge alene og våken i sengen på grunn av skumle skygger som danser på veggen. Gi partneren din en kopi av din trygge omfavnelse å ligge i skje med når natten faller på – og benytt anledningen til å skaffe en til deg selv også.

Hjerteparaply Stor

Også regn kan være romantisk når du spaserer med ditt hjertegull, men for å unngå å ødelegge frisyren er det beste om dere spaserer under en paraply for to – hjerteformet selvfølgelig!

Folieballonghjerte med pil

At ballonger kun ønskes velkommen i bursdagsselskap er tull! Hvis ballongen er utformet som et hjerte i knallrødt, passer den perfekt på Valentinsdagen. Så la den sveve over de forelskede hodene deres og skap en virkelig kjærlig atmosfære!

Badekonfetti Hjerter

Hvorfor ikke overraske kjæresten din med et varmt bad hvor du sprer hjertene dine over skum og badebomber. Er du skikkelig heldig er det plass til to, og har du ikke badekar har vi utmerkede baljer her.

Champagneglass Together Forever

Together forever and ever er budskapet på disse romantiske bobleglassene. En utmerket anledning til å skåle – nå og for alltid!

Kjærlighetslås med Hjerte

Har du gått på en bro der hengelåsene rasler i vinden? Da har du sannsynligvis sett en kjærlighetslås – et veldig romantisk fenomen som går ut på å forevige kjærligheten ved å låse den fast til allmenn beskuelse. Prøv du også!

Bamsebukett

En seng av roser som toppes med en bamsebukett – kan du tenke deg noe søtere? Denne bjørnen kommer fra planteriket og vil garantert få hjertet til partneren din til å slå salto av ekstase!

Kjærlighetspiller

Noen ganger kan kjærligheten trenge litt hjelp for å komme i gang. Gi partneren din en boks med kjærlighetspiller som alle skjuler som lapper med romantiske ord og meninger som du har skrevet. En perfekt dose kjærlighet å ta daglig!

Gigantisk mykt hjerte

Et stort hjerte til din største hjertevenn! Denne puten er ikke bare kjærlig, den er veldig fin å lene seg på under koselige hjemmekvelder, og sprer en romantisk stemning i hele rommet!

Votter for Par

Selv den varmeste kjærligheten kan ha problemer med å nå ut til stivfrosne hender. Pleie forelskelsen, ta tak i hånda til partneren din og før den inn i denne stilige votten for to!

I Love You Sokker

Smykker, parfyme, utenlandsreiser. Gjesp! Alle vet at sokker er veien til hjertet hennes, spesielt disse kjærlige variantene!

Evighetsrose

Siden dere planlegger å være et par for evigheten, er det like greit å anskaffe en blomst som aldri visner og dør. Å gi bort en evig rose er den perfekte gaven til noen du er glad i.

Bjørn Onesie

Forvandle kjæresten din til en kjempekoselig teddybjørn i denne himmelske onesien som passer perfekt under koselige hjemmekvelder. Kanskje skaffer du en til deg selv også? Delt glede er dobbel glede – og det gjelder også bjørner!

Supergigantisk Kosebamse

Sist, men ikke minst har vi den mest supergigantiske bamsen på jorden, noe som får akkurat alle andre bjørner til å fremstå som små og latterlige. Kan du tenke deg noe mer kosete enn en 217 cm lang bjørn i myk bomull. Det vil være en overraskelse jenta din sent vil glemme!