Hem
20 gavetips til henne på Valentinsdagen

20 gavetips til henne på Valentinsdagen

Det er ingen tvil om at Valentinsdagen kommer med visse forventninger. Lysene skal være levende, rosebladene spredt og middagen servert – om disse kravene ikke oppfylles kan det gå skikkelig galt, så nå gjelder det å gjøre en innsats og brette opp ermene for romantikk. Hvis du synes kjæresten din fortjener en veldig fin gave, har vi samlet våre mest kjærlige gaver nedenfor – følg med!

Glasskrukke med kjærlighetslapper

Du kan vel aldri si ofte nok hvor mye du elsker kjæresten din, men hun ville nok også satt pris på å høre hvorfor. Så med denne kjærlighetskrukken som inneholder 50 stk. papirhjerter, kan du skrive like mange grunner til at sommerfuglene i magen din flagrer bare for henne!

Hjerter badekåpe

Ta dine romantiske morgener til neste nivå med vår mest hjertelige badekåpe! Det er vanskelig å ikke kjenne kjærlighetens sommerfugler i magen når partneren går rundt i hjemmet pakket inn i hjerter – og hvis du vil være like vakker, benytter du sjansen til å skaffe en til deg selv også!

Rosehjerte Dekorasjon

Sist men ikke minst har vi de klassiske røde rosene som står for kjærlighet og romantikk. Her kommer rosene i en vakker hjerteformasjon – at du er forelsket er det ingen tvil om! Plasser blomsten på et passende sted sammen med sjokolade, bamser og ballonger og du vil se at kjærlighetsgnistene spraker rundt deg!

Gigantisk Marabou Sjokolade

Vi ønsker ikke å høre at du kom drassende med en bitteliten boks som inneholder 6 til 7 biter sjokolade, det kommer ikke på tale. Det er viktig å forstå at det største er det beste, og det er vel slik at kjæresten din kun fortjener det beste? En gigantisk Marabou, for eksempel, hvor vi snakker størst og best!

Gaveboks med Lydmelding

La oss presentere gaveesken med muligheter! Den fungerer omtrent som en vanlig boks – men likevel ikke! Vanlige bokser tillater ikke nødvendigvis opptak. Se for deg hvor overrasket partneren din vil bli når boksen åpnes og lyden av den vakre stemmen din når ørene dine. Les et selvskrevet dikt eller syng en vakker ballade!

Design ditt eget kakebilde

Vi vet allerede at du er en mester i kakebaking, men visste du at du kan gjøre bakverkene dine 100 % mer personlige ved å designe ditt eget kakebilde? Velg det koseligste bildet av deg og partneren din, og send det til oss så fikser vi resten – men du må bake kaken selv!

Kjærestepute

Dessverre kommer det netter hvor du og partneren din må sove på forskjellige steder – og det er ikke gøy å ligge alene og våken i sengen på grunn av skumle skygger som danser på veggen. Gi partneren din en kopi av din trygge omfavnelse å ligge i skje med når natten faller på – og benytt anledningen til å skaffe en til deg selv også.

Hårmassasjeapparat med Vibrator

Dette er ikke en dings – det er en opplevelse som nesten kan beskrives som utenomjordisk. Liker du massasjekvelder er dette et must, for hodet skal også ha sin sitt. Fantastisk.

Folieballonghjerte med pil

At ballonger kun ønskes velkommen i bursdagsselskap er tull! Hvis ballongen er utformet som et hjerte i knallrødt, passer den perfekt på Valentinsdagen. Så la den sveve over de forelskede hodene deres og skap en virkelig kjærlig atmosfære!

Badekonfetti Hjerter

Hvorfor ikke overraske kjæresten din med et varmt bad hvor du sprer hjertene dine over skum og badebomber. Er du skikkelig heldig er det plass til to, og har du ikke badekar har vi utmerkede baljer her.

Candy Heart Bademadrass

Hvis du og kjæresten din har store planer som inkluderer sol, bading og kritthvite strender, er denne bademadrassen en perfekt gave til den kommende turen! For hvem vil vel ikke flyte rundt på en diger pastill som også er hjerteformet? Alle vil det.

LoveBoxxx gavesett for par

Listens definitivt mest vågale dings – gavepakken som inneholder alt et elskende par måtte trenge. Gjør deg klar for en helaften med vibrator, kjærlighetsballer, vibrerende penisring, tickler, håndjern og bind for øynene. Hetere blir det neppe – den perfekte gaven til de som vil piffe opp på soverommet!

Gigantisk Rose

I år er det ut med 12 røde roser, for skal du vise at du virkelig bryr deg, er det en gigantisk kjemperose som gjelder! En uforglemmelig gave på 120 (!) cm som heldigvis aldri visner og dør!

Easytoys Vibrerende Egg med fjernkontroll

Perfekt gave til par som elsker å eksperimentere. Dette vibrerende egget trenger ikke nødvendigvis å bli på soverommet, det kan følge med litt overalt der livet kan hetes opp, kanskje på restauranten, kinoen eller skogsturen! Du styrer egget med den trådløse fjernkontrollen, som har en rekkevidde på 20 meter!

Gigantisk mykt hjerte

Et stort hjerte til din største hjertevenn! Denne puten er ikke bare kjærlig, den er veldig fin å lene seg på under koselige hjemmekvelder, og sprer en romantisk stemning i hele rommet!

Folieballong Rose

Kanskje er det slik at kjæresten din er allergisk mot blomster, da er det ikke så hyggelig å dra inn en haug med roser og vifte med foran ansiktet. For en flaks at det finnes alternativer i form av staselige folieballonger som ser akkurat ut som ekte vare – bare litt mer svevende!

I Love You Sokker

Smykker, parfyme, utenlandsreiser. Gjesp! Alle vet at sokker er veien til hjertet hennes, spesielt disse kjærlige variantene!

Evighetsrose

Siden dere planlegger å være et par for evigheten, er det like greit å anskaffe en blomst som aldri visner og dør. Å gi bort en evig rose er den perfekte gaven til noen du er glad i.

Hjerteparaply

Hvem sa at praktisk ikke er romantisk? Bare se på denne koselige hjerteparaplyen! Vi lover at alle regnværsdager i fremtiden vil være minst like romantiske som regnfrie solnedganger når dere går sammen tett inntil hverandre under dette gigantiske paraplyhjertet!

Supergigantisk Kosebamse

Sist, men ikke minst har vi den mest supergigantiske bamsen på jorden, noe som får akkurat alle andre bjørner til å fremstå som små og latterlige. Kan du tenke deg noe mer kosete enn en 217 cm lang bjørn i myk bomull. Det vil være en overraskelse jenta din sent vil glemme!