vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
20 gavetips til han på Valentinsdagen

20 gavetips til han på Valentinsdagen

Nå er tiden inne for å begynne å lage kjærlige planer for deg og din høyt elskede livspartner. Stearinlys, middag, massasje og høytlesning av dikt er et vinnerkonsept, og føler du deg ekstra raus i år, er det kanskje på sin plass med en liten gave? Her har vi samlet våre mest romantiske ting som kommer til å gjøre ham helt tussete av kjærlighet – check this out!

Gigantisk Kosebamse

Størst er best, og bare det beste til kjæresten din, ikke sant? En kosebamse er en gave han sent vil glemme, og sammen skal de holde hverandre med selskap når du er ute på andre ting. Velg mellom gigantisk og supergigantisk!

Evighetsrose

Kjærlighet er for alltid, det har dere jo sagt selv, så la dere inspirere av denne evige rosen som aldri visner og dør. Rød, rosa, hvit og blå – denne nydelige blomsten er tilgjengelig i en rekke farger og trenger ikke engang vann for å overleve - akkurat som deres kjærlighet til hverandre!

Design din egen opptrekker

Typen din liker vel å drikke? Helst av flaske, og for å skåne omgivelsene for det plagsomt slitne «sjekk-når-jeg-åpner-med-snusboksen»-trikset, er en egendesignet boksåpner en flott gave! Velg et godt bilde, kanskje det svarthvite kyssebildet du tok med et digitalkamera i 2009, lim det inn, send det, så fikser vi resten!

Pungshampo

Pungen skal ha sitt, som det gamle ordtaket sier, og en nyvasket pung er som kjent en glad pung. Derfor kan vi sterkt anbefale anbefale denne eminente pungshampo som er spesielt utviklet for mannens aller helligste. Du unner sikkert fyren din en ekstra ren og fresh pung, ikke sant?

Folieballonger I Love U

Aldri undervurder en skikkelig romantisk ballongkreasjon! Skap en koselig atmosfære på soverommet med denne hyggelige meldingenhyggelige meldingen som garantert får Amor til å skyte sine kjærlige piler vilt rundt seg!

Design din egen kopp

Kaffen smaker best fra en egendesignet kopp, så lag en fin kopp med personlig beskjed og gi den til din hjertevenn. Et bilde av det bedårende ansiktet ditt, deres felles pusekatt eller solnedgangsbildet fra bryllupsreisen i Andalusia vil se bra ut på morgenkoppen din!

Kysseklokke

Hvis livspartneren din er litt sjenert og trenger å tråkkes i gang, er kysseklokken en perfekt gave (hehe). Alt han trenger å gjøre er å ringe på klokken for at du skal angripe med jordens våteste kyss! Just ring for a kiss – resten fikser du!

Nøkkelring halvt hjerte med bokstav

Syykt søt! Å pimpe nøkkelringen med initialene dine er ekte kjærlighet. Si noe fint om at han låser opp hjertet ditt med nøklene eller noe sånt. Vi lover at det blir bra.

Kjærestepute

Du kan ikke alltid være tilstede under koselige filmkvelder og lignende, og for å unngå en ren gråtefest kan du alltids kompensere med en kjærestepute som er utformet akkurat som din varme omfavnelse. Perfekt å ligge i skje med i ensomme netter.

Myk bamse med hjerte

Supersøte kjærlighetsbamser dominerer Valentinsdagen av en grunn. Det er en gave som uttrykker så mye kjærlighet at noen synes at halvparten er nok! Men vi er av den oppfatningen at det aldri kan bli for mye kjærlighet. Aldri noen sinne!

Nutellaboks

Om kjærlighet kan måles i mengden hasselnøttkrem du gir bort, vil romantikkmåleren slå i taket når du overrasker kjæresten din med en bøtte som inneholder hele 3 kilo Nutella. Som en seng for kjærlige og sukkerholdige koselige frokoster!

Hodemassør

Hvis du har opplevd magien med en virkelig flink hodemassør og ønsker å dele opplevelsen, er dette en perfekt gave til din store kjærlighet. Følelsen er hinsides denne verden og et must under dine koselige massasjekvelder!

Toalettpapir I Love You

Minn ham på om din eksistens selv under hans mest private øyeblikk. Inviter deg selv på badet med vårt mest romantiske toalettpapir pyntet med rosenrøde hjerter og kjærlige tekster. Et toalettbesøk med en duft av romantikk (blant annet).

Badeand med hjerteskilt

Et varmt bad med kjæresten din blir 1 million ganger hottere med en sexy badeand som spretter rundt blant skum og badebomber for å spre kjærlighet! En andeprins til hjertets prins og romantikken renner over!

Bedroom Battle Sexspill

Glem Memory, Monopol og Trivial Pursuit – skal du spille spill på Valentinsdagen, er det Bedroom Battle som gjelder! Et erotisk spill for kjærestepar som blir mer intens jo flere runder du spiller. Så tenn noen lys, snurr spillelisten med sensuell panfløytemusikk og gjør deg klar for en hel kveld full av uanstendigheter!

Pop-Up Kort I Love You

Har du tenkt til å gi et valentinskort til partneren din? Selvfølgelig har du det! For den ultimate feiringen av kjærlighetens dag skal det ikke spares på viktige smådetaljer som får det til å pirre litt ekstra i magen! Dette aldeles bedårende søte popupkortet med søte bamser, hjerter og alt gjør garantert årets valentinsdag enda mer spesiell.

Kjærlighetskopper

Si god morgen til kjæresten din med en skikkelig pangfrokost! Selvfølgelig drikker du kaffen fra disse kjærlige koppene som matcher både hverandre og din romantiske stemning.

Touch Me Parspill

Et ytterst spennende parspill som inneholder forskjellige eggende utfordringer som dere utfører på hverandre. Det følger også med bind til øynene, kilende fjær og et massasjeverktøy – en garantert erotisk kveld med andre ord! Perfekt gave til din kjære partner for å få opp temperaturen på soverommet!

Sjokoladehjerter Stor pakke

Glem små latterlige bokser som inneholder så lite sjokolade at den forsvinner på et drøyt kvarter. Som du vet liker vi godteri i STORPAKNING og det vet vi at partneren din også gjør. 2,4 kg sjokoladehjerter – mer romantisk enn det blir det ikke!

Rosehjerte Dekorasjon

Sist men ikke minst har vi de klassiske røde rosene som står for kjærlighet og romantikk. Her kommer rosene i en vakker hjerteformasjon – at du er forelsket er det ingen tvil om! Plasser blomsten på et passende sted sammen med sjokolade, bamser og ballonger og du vil se at kjærlighetsgnistene spraker rundt deg!