vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
10 måter å oppgradere årets nisse

10 måter å oppgradere årets nisse

Hvis det er din tur til å slenge den gamle sekken over skulderen og overraske spente familiemedlemmer som årets julenisse, gjelder det å kle seg perfekt til rollen. Barna merker umiddelbart hvis det er noe galt med nissen, så det er viktig å tenke smart og legge ned både tid, kjærlighet og energi. Det er svært viktig å øve på nissens stemme og sørge for at alle detaljene er på plass, sånn at du ikke avsløres og ødelegger hele dagen. Vi har alt fra gylne bjeller til buskete skjegg i gammelmannshvitt som forvandler deg til årets stiligste nordpolsbeboer!

Nissedrakt Deluxe

Vi starter med det aller viktigste, for hvis du vil være den aller beste nissen, er det dette deluxe-kostymet som gjelder. Med det snirklete mønsteret er dette antrekket så detaljert at det blir umulig å mislykkes i rollen som nisse. Ingen kan beskylde deg for å være underkledd når du gjør din entré gjennom pipa, det kan vi love!

Nissedrakt Deluxe

Nisseparykk med skjegg

Nybarbert er han ikke, han nissefar. Det svulstige skjegget er nå blitt så ikonisk at du ikke kan overlate ansiktshåret til tilfeldighetene. Det skal være stort, hvitt, bustete og matche frisyren. Suppler med kakesmuler litt her og der i skjegget for en mer detaljert look.

Nisseparykk med skjegg

Skotrekk Julenisse

Du skulle jo bare våge å dukke opp i dine egne hvite sneakers i rollen som julenisse. Du blir ikke bare gjennomskuet som en bedrager, men også ledd av, for hvem bruker vel joggesko om vinteren? Du kan i det minste skaffe deg skotrekk slik at det ser ut som du har støvler på deg? Ikke glem at det er skoene som skaper nissen.

Skotrekk Julenisse

Julenisselue Ekstra lang

Nå tror du vel at vi har blitt helt gærne! En ekstra lang nisselue som måler 120 centimeter – den er jo like lang som en liten mann! På Nordpolen er det nemlig svært moteriktig med lange luer for tiden, en trend som både vi og du bør omfavne!

Julenisselue Ekstra lang

Julenisselue Mini

Eller kanskje du foretrekker en mindre størrelse som ikke er så voldsom? Denne smakfulle hatten måler kun 10 cm og er altså så liten og nett at den omtales som verdens minste. Tenk deg å dukke opp som nisse med en rekordliten hatt på hodet – hadde ikke det vært noe?

Julenisselue Mini

Nissebjelle

Bjelleklang, bjelleklang – og ja, du har helt rett hvis du synes det høres ut som dingle-dang. Når du suser gjennom vinterlandskapet på din gamle spark, gjelder det å gjøre seg hørt med en gyllen nissebjelle som klinger ut i natten og gjør barna oppmerksomme på at nissen er på vei. DINGLE-DANG!

Nissebjelle

Carry Me Nisse Karnevalskostyme

Å se familiemedlemmet sitt bli båret inn av en ekte nisse er ikke noe som skjer hver dag. Hele prosjektet vil derfor skape mange morsomme minner for de aller minste – som selvfølgelig vil synes det er festlig når du sitter og svaier på julenissens skuldre!

Carry Me Nisse Karnevalskostyme

Nissemaske med lue og skjegg

Hvis du ikke har tid til å sminke deg i 3 timer når du er ute og «kjøpe avisen», er det helt ok og veldig enkelt å dra på seg denne klassiske nissemasken. Skjul ditt velkjente fjes bak denne masken som kommer komplett med skjegg, lue og øyenbryn!

Nissemaske med lue og skjegg

Nissedress

Hvem er så denne flottingen! Nissen har bestilt en skreddersydd nissedress og er derfor stiligere enn noensinne! Oppgrader nisse-looken din og bytt ut den posete nissedrakten med dress, slips og finbukser. Selvfølgelig i den røde julefargen!

Nissedress

Julekuler for skjegget

Hvis årets julenisse skal være mer kul enn klassisk, bør du definitivt pynte opp nisseskjegget med julekuler! Selv dagens småbarn vil tro at den gamle nissen er blitt skikkelig hipp. Hvorvidt hans nye prangende look blir en suksess hos den eldre generasjonen, lar vi imidlertid være usagt.

Julekuler for skjegget