Se større bilde

Halloween Maskeradeballkjole Svart Karnevalskostyme

first_saleprice.value: 23920
first_price.value: 47920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 2
selected_index: 0
299,- 599,-
Velg variant:
Vis størrelseguide

Produktinformasjon

Selv om halloween er til for alle døde og spøkelser der ute, er det ingen grunn til å ikke drømme om å få gå på ball. Det var kanskje ditt siste ønske før du døde? Eller kanskje du døde på ballet og at du derfor nå spøker rundt i den samme kjolen for å finne den skyldige. Ja, det kan finnes mange anledninger til å dukke opp i en ballkjole, spesielt om den er så fin som denne. Vær kreativ og sett sammen bakgrunnshistorien din før du dukker opp på festen.

Halloween Maskeradeballkjole Svart Karnevalskostyme er akkurat hva det høres ut som; en svart ballkjole som gjør seg perfekt til halloweenfesten. Merk at masken, chokeren, parykken, strømpebuksene og blondehanskene ikke medfølger. Men du kan sikkert finne noe annet kult å kombinere kjolen med.

Kommer i størrelsene: small, medium og large

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen38747 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle