vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
gumball-machine-tuggummiautomat-101847-1

Gumball Machine Tyggegummiautomat Mini

Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

39,91 kr

80 g

Midlertidig utsolgt
Vær oppmerksom på at fargen på automaten kan variere.
Før i tiden fantes det store tyggegummiautomater nesten overalt, og det var også på den tiden man alltid hadde mynter som raslet i lommen for å finansiere en tyggegummikule eller to. Nå er det imidlertid en ny tid hvor mynter er like vanlige som telefonkiosker, men fortvil ikke hvis du tror du går tom for tyggegummi! Det får du uansett takket være denne kontantløse lille tyggegummiautomaten!

Gumball Machine Tyggegummiautomat Mini er en fullt funksjonell tyggegummibank av plast i miniformat, forhåndslastet med smakfulle tyggegummikuler. Det er bare å vri på knappen og tyggegummien kommer ut, så du trenger slett ikke en mynt eller lignende. Perfekt som bursdagsgave, eller som en ekstra morsomt lørdagsgodteri!

  • Inneholder 80 gram tyggegummi
  • Dimensjoner: 15,5 cm høy, 9 cm bred
  • OBS! Fargen på automaten kan variere!

Ingredienser: Sukker, tyggegummibase, maissirup, smakstilsetning, stabilisator: gummi arabicum, syre: sitronsyre, emulgator: SOYAlecitin, overflatebehandling: karnaubavoks, farge: E162. E141, E100, E133, antioksidant: E321.
Endringer i produktinnholdet kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalemballasjen. Vennligst kontakt vår kundeservice ved spørsmål.
Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet fra kjøpsdato dersom ingenting annet er oppgitt.
Art.nr 101847-1

Innhold

Henvendelser

0

Spørsmål & Svar

0

Tagger