gott-blandat-original-1

Gott & Blandat Original

34,90 kr

160 gram

I lager (50+ stk.)
Godt & Blandet... kan det bli mer old school enn disse? Tvilsomt, siden alle skandinavere har spist minst 55 poser hver i løpet av sine liv. Men hvis det er slik at du ikke har prøvd de før, er det på tide nå! Med en himmelsk smak av frukt og lakris, kommer disse små godteriene til å bli satt stor pris på under arrangementet eller i godteskålen i stuen.

Gott & Blandat Original er en klassisk godteriblanding som har eksistert i mange generasjoner i det skandinaviske familiehjemmet. Kommer i forskjellige frukt- og lakrissmaker med varierende former. Passer perfekt å by på til gjester eller å spise rett fra posen!

Selges i pose (160g)

Ingredienser: sukker, glukosesirup, stivelse, glukose-fruktosesirup, hvetemel, modifisert stivelse, ammoniumklorid (=salmiakk), lakrisekstrakt, melasse, syre (sitronsyre), fuktighetsbevarende middel (sorbitolsirup, glycerol), vegetabilske oljer (kokos, palmekjerne), aromaer, salt, fargestoffer (e153, e140, e120, e100), stabiliseringsmiddel (e471), overflatebehandlingsmiddel (bivoks).

Næringsinnhold 100 g energi 1473 kJ / 346 kcal fett
Art.nr 43303-1

Innhold

Henvendelser

40

Spørsmål & Svar

0

Tagger