vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
frystorkat-godis-cola-kastanjer-97337-4

Frysetørket Godteri Cola Kastanjer

139,90 kr

160 g

I lager (14 stk.)
Oppdag det siste innen frysetørket godteri med vår sensasjonelle crunchy cola-kastanje! Denne magiske godteribiten tilbyr den klassiske karamellsmaken, men med en helt ny og sprø konsistens som kommer til å overraske og fortrylle smaksløkene dine.

Vår crunchy cola-kastanje er en fargerik smaksopplevelse med dype brune og boblende nyanser. Den er inspirert av den boblende karamellen. Og selv om den ikke gir deg kullsyre i munnen, vil den definitivt bringe deg tilbake til følelsen av å nyte en kald cola.

Når du smaker på denne crunchy cola-kastanjen, lar du smaken smelte i munnen og opplever den perfekte balansen mellom sødme og den karakteristiske karamellsmaken. Det er som å ha en cola i godteriform som forgyller lørdagskvelden i TV-sofaen.

Nettovekt: 160 g.

Ingredienser: Sukker, glukosesirup, palmefett; fuktighetsbevarende middel: sorbitolsirup; syre: sitronsyre; gelatin; karamellisert sukker; rålakris; aroma; surhetsregulerende middel: natriumbikarbonat; mørk sirup; klumpforebyggende middel: talk, overflatebehandlingsmiddel: bivoks hvit og gul.
Kan inneholde spor av PEANØTT, HASSELNØTT, MANDEL og andre NØTTER.
Forandringer i produktinnholdet kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalemballasjen. Ved spørsmål, kontakt vår kundeservice. 
Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet fra kjøpsdato om ikke annet oppgis.
Art.nr 97337-1
Kopiera OK

Innhold

Henvendelser

1

Spørsmål & Svar

0

Tagger