vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
fruktnappar-storpack-43345-2

Fruktnappar (smokker) Storpakning

379,90 kr

24-pakning

I lager (1 stk.)
Var du også den personen som gikk og kjøpte disse smokkene i frikvarteret på skolen, selv om du ikke egentlig fikk gå utenfor skolens område? Vi tenkte vel det! Opplev barndommen på nytt og gomle i deg disse skjønne, fruktige gelesmokkene. De kommer i forskjellige fruktsmaker og forskjellige farger, som gjør de megaartig å spise. 

Fruktnappar Storpakning er et klassisk godteri som man aldri kommer til å gå lei av. Passer perfekt å ha i jakkelommen som «nødssituasjonsgodteri» eller til å helle i en skål og la den vandre runden! De har en herlig smak av varierende frukter og kommer i forskjellige farger.

Selges i 24-pakninger à 80 gram hver.

Ingredienser glukosesirup, sukker, gelatin, druesukker, syre: sitronsyre, aroma, fargestoff: kurkumin, karmin, kobberkompleks av klorofylliner, vegetabilsk olje: kokos, palmekjerne; overflatebehandlingsmiddel: bivoks hvitt og gult, karnaubavoks.

Næringsinnhold Energi 1466 kJ, Energi 345 kcal, Fett 0,5 g, Hvorav mettet fett 0,1 g, karbohydrat 79 g, Hvorav sukkerarter 46 g, Protein 6,3 g, tilsvarende salt 0,01 g
Art.nr 43345-2
Kopiera OK

Innhold

Henvendelser

42

Spørsmål & Svar

0

Tagger