Se større bilde

Tilbehør

Flaggirlander Happy Birthday Gull

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 4720
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
59,-

Produkt observasjon

Beklager, dette produktet er midlertidig utsolgt hos oss. Skriv inn din kontaktinformasjon nedenfor og vi vil kontakte deg når varen er tilbake på lager
Velg variant:
Välj tillbehör:

Produktinformasjon

Med en girlander er det raskt og enkelt å skape et festlig rom. Denne flaggirlanderen passer perfekt å pynte med når noen har bursdag. Den er gull- og hvitfarget og gir en festlig og elegant følelse. Heng den opp på veggen bak festbordet eller heng den over gavebordet.

Flaggirlanderen Happy Birthday Gull inneholder en girlander med hvite vimpler. På noen vimpler står det "Happy Birthday" med gullfargede bokstaver, og de andre vimplene er pyntet med et gullfarget mønster. Girlanderen er 6 meter lang og er laget i papp og folie. Girlanderen er enkel å henge opp med teip eller mellom to kroker.

Selges enkeltvis.

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen55742 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle